njn tyhle pavouci nozky toho asi moc nenasportujou:P mne to teda prijde az nechutny ale kazdymu se holt libi jiny veci
VIP zjevy
No vidiš jak je to zas naruby, tlustý je hned jasný, že nejsou přece tlustý, páč sportujou, samej sval a jestli ždibec tuku, tak proto aby byly silný a měly v zásobě energii. To hubená noha je ochablá, sport zná jenom z televize, tam možnost, že by to byla konstituce proste nee
Co třeba Koblížková, ta cvičí jak divá a nohy stejný?
a vzpomněla jsem si na rakouskou krasobruslařku Kerstin Frank, taky postavu úplně nemá krasobruslařskou, ale je v evropský špičce, tak asi musí bejt ve výborný kondici. Holt každýmu to bylo nadělený nějak jinak, no....
Nj, Kerstin... to je taková "kuriozita". Podsaditá, sportovní typ, odskáče, odtočí, ale... no moje oblíbená krasobruslařka to není. Jinak, ona má lepší a horší období, pokud jde o objemy, v poslední době je to spíš horší a výkonostně to taky podle mě už nahoru nepůjde a ten její strop zůstane kolem 30. ve světě a kolem v 20. v Evropě.

Za mě nohy dobrý, brala bych je, ale tyhle ksichty si snad zhotovujou podle katalogu.
jasně. Prostě ten svůj typ nepřemůže, i tak mi ale 30. místo ve světě fakt nepřijde nijak tragický.
Jj, zároveň s prsama. Když už je jedna jednou v narkóze...
Naše tělocvikářka byla svého času poměrně úspěšná krasobruslařka (účast na OH v roce ráz dva) a měla taky dost namakany nohy, možná to bylo i tím, ze měla tak 150 cm, jezdila sportovní dvojice.
Však to taky neříkám.
Jsem znechucená fakt, za to nemůže že je hubená, že je hubená o ní s prominutím může říct jenom ...![]()
Mně přijdou snad všechny krasobruslaři takové festovné. Maji silna stehna. Aby taky ne,kdyz musi mit fyzicku na vsechny ty skoky. Tady je fyzická kondice soustředěna právě do nohou.
Skokani do výšky jsou zase tencí a dlouzi a plavci mají ramena. Každý sport má svoje.
to bych neřekla takhle plošně, aktuálně nejlepší krasobruslařka světa má špejličky, co vypadaj, že jí neunesou.
Tak jeden idiot a padesátikilová pipina se hlásí. Reagovala jsem spíš v tom smyslu, že mě překvapuje, že ty holky, s takovým neuvěřitelným výdejem, mají na sobě tuk... Nebylo v tom nic odsuzující ho, spíš taková otázka.
Jinak rozhodně nepatřím mezi místní obhájkyně vychrtlosti...
Sportovní gymnastky i krasobruslařky mají hodně vymakané nohy, často hraje roli i somatotyp. Jsou to obecně hodně silové sporty a při hubnutí výkonnost obvykle klesá. Je třeba si uvědomit, že obzvlášť v tenise je sezóna dlouhá skoro celý rok, takže najít v kuse dva měsíce, kdy si můžete dovolit jít s výkonností trochu dolů moc není. Ono je to na delší vyprávění, ale pro nabírání svalové hmoty, obzvlášť u ženských, je výhodnější být kaloricky v plusu a hodně makat. Pak ale kromě svalu přiberete i nějaký ten tuk. A pokud vás ten výsledkově nelimituje, je z hlediska výkonnosti riskantní jít do dlouhodobě negativní energetické bilance. Jídlo není jen zdroj energie, nýbrž i vitamínů a stopových prvků, které z tukových zásob nezískáte. Mně osobně se taky líbí spíš štíhlejší typy, mým ideálem vždy byla Steffi Graf. Jenže nějaká zdravotní norma na optimální objem tuku v ženském těle je v rozmezí 20 až 30 %, což je dost široké rozmězí na to, aby se nám ty hraniční typy zdály příliš tlusté resp. štíhlé.
![]()
Ale jistě, taky tady žádnej padesátikilovej idiot ani opuchlá nit netrvdili, že jsou tlustý, maj 80% tuku a maj to z toho, že jsou nenažraný. Každej má jinou konstituci, to samozřejmě, ale opticky vypadá tlustej člověk když má padesát kilo svalů i padesát kilo tuku. Mám teda v případě tlustých sportovkyň vždycky dodávat "ale samozřejmě není tlustá, protože sportuje a asi to budou hlavně svaly, takže prostorově jinak řešená sportovkyně chci říct"?
Mně přijdou snad všechny krasobruslaři takové festovné. Maji silna stehna. Aby taky ne,kdyz musi mit fyzicku na vsechny ty skoky. Tady je fyzická kondice soustředěna právě do nohou.
Skokani do výšky jsou zase tencí a dlouzi a plavci mají ramena. Každý sport má svoje.
Festovné? Silná stehna? Pár výjimek se najde, viz výše, ale obecně mívají krasobruslařky, především pokud jde o kategorii zeny a taneční páry, krásné rovnoměrně vypracované tělo. Není pravda, že fyzická kondice je soustředěna právě do nohou (kvůli skokům). Je soustředěna do rukou, zád, břicha... skoky nedělají jenom nohy, ale švih, dynamika...
Mně právě vždycky přišlo, že jak vrcholový sport různě tvaruje a často deformuje těla, tak že krasobruslení z toho vychází nejlíp.
Překrásné nohy a celkově postavu má Carolina (1,69 cm).

Gabriela Papadakis (1,66 cm)

Kostnerová mi vždycky připadla, že je tak o půl metru vyšší a pětsetkrát elegantnější a jakoby éteričtější, než konkurentky. A ona je přitom vysoká jak já, sranda! Akorát že já teda nejsem ani graciézní a navíc dost podsaditá a na bruslích umím jezdit jen pomalu dopředu ![]()
Kostnerová mi vždycky připadla, že je tak o půl metru vyšší a pětsetkrát elegantnější a jakoby éteričtější, než konkurentky. A ona je přitom vysoká jak já, sranda! Akorát že já teda nejsem ani graciézní a navíc dost podsaditá a na bruslích umím jezdit jen pomalu dopředu ![]()
Ale zase máš Bonnie... a to je to nej.. ![]()
No právě. Taková Serena, kdyby přibrala pár kilo tak, aby jí to opticky překrylo svaly, tak bude vypadat jako typická vypasená američanka. Já prostě trpím nutkavou potřebou ty robustnější sportovkyně hájit, protože jsem majitelkou silné kostry a vysloužilá sportovní gymnastka. A přestože už od dob vrcholového sportu moje stehna splaskla a vypadají už téměř civilně, tak se mne poznámky na "oplácané" sportovkyně nějak osobně dotýkají.
Kostnerová mi vždycky připadla, že je tak o půl metru vyšší a pětsetkrát elegantnější a jakoby éteričtější, než konkurentky.
Jj, ona takhle působí. Esence krasobruslařské krásy. ![]()
Ale jsou i o dost menší krasobruslařky, které tu gracióznost v sobě mají nebo měly. Pro mě byla vždycky velkým zážitkem Maria Butyrskaya (160 cm).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí