Samantha Královna? Já myslela, že královna je ta Švýcarská Jocelyn 64 O ní se psalo, že je královna plastik. :D

Samantha Královna? Já myslela, že královna je ta Švýcarská Jocelyn 64 O ní se psalo, že je královna plastik. :D

Věrka je možná fajn holka, ale ten vizuál má teda...ehm ehm

Řvousenka - toľko driny a odriekania, ale úspech sa dostavil ! ![]()
Řvousenka já myslím, ze se to optikou beznyho člověka nedá vůbec posuzovat, včetně tady toho sportu a jeho vizuální stránky v obecný rovině
Potrefenáhusa Ona i ta ne sportovní forma je dost ...výstřední![]()
Potrefenáhusa Jo, má ho takovej, jakej chce mít...
No jo, tahle celebrita ještě nebyla ve StarDance!
Řvousenka Asi nemám zkostnatělé myšlení plné předsudků a obecných vzorců, ale vidím muže a nejde mi to přebít.
Edit: Asi mám....
notna ona uziva anabolika, takze hormonalne to vlastne sedi zejo
Prosim, nevite odkud ma Krajco tu kabelku?

Lamicka
Napiš si Ježíškovi, uričtě by ti slušela!
Lamickatřeba na Rohlíku - když si objednáš mražené zboží, dostaneš ji dokonce zdarma! ![]()
Pinot NoirTo ale bude fejk.
Sweet Potato tady na dědinu to stačí ![]()
Pinot Noir ja ti nevim, podle me je to spis ta z Globusu, kdyz koupis 5kg veprovejch kosti!
Lamicka Než jsem si to zvětšila, myslela jsem, že to je pytlík na rybičky, že si je nese domů ze zverimexu. A on tam má jenom nějaké kabely.
Možná v tom byl ten řapíkatej celer, jak ho tu někdo onehdy vytáhl.
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.