Režisérka romantických komedií, které mají na ČSFD kolem 20%
Tak zas je aspoň krásná ![]()
Režisérka romantických komedií, které mají na ČSFD kolem 20%
Tak zas je aspoň krásná ![]()
barbucha jj,asi tak jako to hodnoceni
Řvousenka mně připadá jak sešitá ze dvou ženskejch: obličej baculky a zbytek hubená holka... jak se tohle stane?
Všimni si, že má sněrovačku. Tu na ksichtík použít nemůžeš. ![]()
Některý baculky mívají pěknej obličej... tohle je jen obyčejnej, nikterak pohlednej knedlik.
RoSa neříkám, že je to její případ, ale podobně vypadá Cushingův syndrom
RoSa To mám prosím taky. I když jsem měla o deset kilo míň, vždycky jsem měla takový kulatý obliček knedlíkového typu.
S věkem se to pochopitelně horší.
Paní režisérka je teď nejak v kurzu .
Ava No tak...má očividně svůj styl, to se musí nechat!
Ava Má nějaké jméno?
Sweet Potato Eva Toulová
Garfie Její tvorba vypadá přibližně stejně ![]()
Řvousenka -pekne povedané ![]()
Řvousenka Točí komiksy?
Zas jedna z těch "když nejsem hezká, budu aspoň zajímavá, což dosáhnu tím, že budu nosit co nejhnusnější hadry (pokud vůbec nějaký)" ![]()
A má moc pěkný hodnocení na csfd ![]()
Já myslím, že ta paní je hezká, mám kamarádku, která vypadá skoro stejně, jen má jinak vlasy.
To, co ji na té fotce podle mě zohavuje, je UNYLÝ výraz.
MhaNa internetech má spoustu fotek, kde je moc hezká.
Potvrzeno experty:)
Mha Podle mě ji "zohavuje", že má ošklivý legíny přes divný plavky ![]()
Né, to nemůžou být plavky, v tom by se špatně plavalo... ![]()
Asociace zcela volná - jak teď potkávám mladé dívky, tak jsem zjistila, že je in, aby bylo vidět, že ten vršek je body, zkrátka aby bylo vidět kousek holeho boku. Myslím, že to vymyslel stejný trendsetter, který vymyslel zakasávání trička do podprsenky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.