Mha to je ekvivalent k vytaženým tangám s bokovkami, co se nosily za nás.
VIP zjevy
Mha Myslím, že to vymyslel stejný trendsetter, který vymyslel zakasávání trička do podprsenky.
- čo-čo-čo,- zasa mi niečo utieklo ?
Aranel A ty plavky si půjčila z komiksz Káji Saudka.
Blanka Mně taky. Domýšlím si, že zespoda, ale kdo ví...!!
Už zase nejde vložit fotka, grr.
https://www.expres.cz/celebrity/dagmar-havlova-vanocni-fotografie-kritika-fotomontaz.A241226_164130_dx-celebrity_opae
Její přirozený půvab, doplněný jemným make-upem a šperky, dotváří celkový dojem elegance a harmonie.
Sweet Potato RoSa Připadá mi, že má obří hlavu v poměru k tělu.
Její přirozený půvab, doplněný jemným make-upem a šperky, dotváří celkový dojem elegance a harmonie ...
...kde, kde, kde? ![]()
Ono to teda dá dost práce, udělat pěknou a přirozenou fotku.
Když už ani fotograf bývalé první dámy netuší, jak ji posadit... To není dobrá vizitka pro pána ani pro dámu.
Ať už si lidé myslí cokoliv o stylu či úpravách fotografie, jedno je jisté, Dagmar Havlová opět ukázala, že zůstává ikonou vkusu a elegance, která umí oslnit i po sedmdesátce.
RoSa Jakto, že tobě to jde? Máš protekci nebo co? ![]()
Sweet Potato ne, obrázek vkládám jako link, "zkopírovat adresu obrázku"
Ta fotka je divná, taky se mi zdá nepoměr hlavy a těla
olte má hodně vlasů a je štíhlounká, neasi... ![]()
Vypadá jak trpaslice s tou obří hlavou. Navíc má obličej zbytečně roztaženej...
Ikona vkusu a elegance měla spíš za tu fotku fotografovi přerazit vobě ruce, a ne se s ní chlubit.
olte standardní Havlová potažená fotosopem no. Mě teda naprosto šílený přijdou ty dekorace, tak jsem asi taky nějak nepochopila.
A nějak divně jí ořízli ten vršek hlavy. Já bych ani netipovala fotoshop, spíš vystřižená postava dolepená do obrázku se stromky.
Černá kočka Vystřihovací panenka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025