![]()
Ta to chudák schytala. A přitom jste vlastně jen oslněné, ať si myslíte, co chcete.
![]()
Ta to chudák schytala. A přitom jste vlastně jen oslněné, ať si myslíte, co chcete.
Už jsem to sem chtěla dát včera,ale taky mi to nejde. To už je spíš k pláči,co je ten Joker schopnej vystavit. Dekorace je to nejmenší zlo.
Mha Oslněné říkáš? To je eufemismus pro vypálenou sítnici?
Není to AI fotomontáž? Fakt na té fotce vypadá poněkud podivně.
Také myslím. Kamarádka dala upravit svou fotografii Al a výsledné fotky byly trochu divné. Ona na nich byla sice hezčí ale tak trochu jiná.
kocoureksuggy Jo, jo. Připomíná mi to některé výtvory (aktuálně tematické vzhledem k vánoční výzdobě), kdy jsou zachovány základní rysy, ale zbytek se vylepší, natáhne, rozostří ..., dodá se pozadí, ba kolikrát i jiné tělo a z průměrné osoby (nechytejte mě prosím za slovo) se stane Hollywood star na titulní stránku Vanity Fair
. Grafice nerozumím, ale oko laika žasne
.

Sweet Potato je to docela děsivý, sotva jde
https://www.instagram.com/reel/DEeNnyfRIH3/?igsh=N3QzZmdwMzVicGN5
Potrefenáhusa jezisi co jí je. ![]()
Potrefenáhusa teda to je desivy![]()
Potrefenáhusa Salma H. se zdá taky dost vyděšená.
Pinot Noirpřesně Salma mi taky přišla nějaká ježibabovitá. asi ten makeup.
continuity to neposoudím, mám pocit, že je z hubenosti Nicole celkem šokovaná.
Nemala Nicol na tom videu problém s chôdzou ?
Mi přijdou tady extra vychrtlé obě

brrr - každá sama vyzerá dobre, ale nemali sa asi fotiť spolu, pre ten výškový kontrast
Pinot Noir nebo z té chůze. Bylo to fakt zvláštní.
Muži v černém. je fakt jak mimozemstan.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.