VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline notna
9280 příspěvků moje polička 08. ledna 2025 14:46

Na mě teď vyškočilo na IG, že Amerika /nebo Holywood?/ po Globech konečně jede na vlně antiagingu. Nechápu, jak na to přišli? Víc jsem se k tomu nedočetla, ale přijde mi to úplně absurdní, když zrovna na těch Globech je přehlídka naprostého opaku. Tam přirozeně vypadaly snad jen Judie Foster a Keira Knightley.

Online Potrefenáhusa
38552 příspěvků moje polička 08. ledna 2025 14:56

notna keira vypada vážně skvěle 

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 08. ledna 2025 15:17

continuity to mi je jasné, suseda má cukrovku, brala ozempic, menej jej chutilo jesť, objavili sa jej nežiadúce účinky a radšej ho vysadila. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 08. ledna 2025 15:23
Reakce na Sweet Potato:

Kan Tak to je samozřejmě hnus. Bohužel jsou určité typy lidí, kteří píšou výblitky komukoli a pod cokoli.

Ale nechválu té nepovedené pohádky svést na zaostalý národ mužských šovinistů?

​To neposoudím, jak se povedla. Mně přišlo, že se zastává těch hereček, co ztvárnily princezny, protože i v recenzích byla kritika hlavně na ně a tedy na kostýmního výtvarníka, tomu někdo přál, aby se za ten kostým princezen „týnen nev..ral"  No jestli on s tím zaostalým národem, nakonec neměl pravdu. Přej a bude ti přáno, dej a bude ti..... :D :D 

Offline stes
9047 příspěvků moje polička 08. ledna 2025 15:53

Kan a? S tím snad počítají. Jinak je jedna z mých nejoblíbenějších,ale už má fakt problémy s mimikou...

Offline continuity
42366 příspěvků moje polička 08. ledna 2025 21:30

Sweet Potato no článek dobrý, ale ten závěr.

Strawman jak z učebnice. Nikdo příčetný netvrdí, že se člověk nemá hýbat. Je super zpráva, že ty ozempicy fungují i bez pohybu, ale kdo se hýbat může, hýbat by se samozřejmě měl. 

Má to i jiné konsekvence a ty jsou ekonomické,stále je to příliš drahý spas, aby to mohli brát všichni, co by z toho profitovali. Já nevím, jaká je výrobní cena a kdy ty finanční benefity převáží nad náklady. Někde k tomu byl článek, nemůžu to dohledat, ale hrozně záleží, co se do toho započítá - jestli jenom zdravotní péče nebo taky ušlý zisk. 

Takže je tam velký potenciál, ale má to dost všelijakých ale, i když si odmyslet mě vedlejší účinky, které jsou však, jak se zdá, celkem přijatelné. 

Offline slniecko admin
19482 příspěvků moje polička 09. ledna 2025 23:20

No ono ma bšetko vedlajsie ucinky.

No ale....jeden z vysledkov vsetkeho tohoto cirkusu okolo tych liekov...mne prestali pred par mesiacmi zaberat stare lieky a normalne sa hanbim ist k lekarke, pretoze sa obavam, ze si bude mysliet, ze idem drankat Ozempic len preto, zee je v mode

Ako, mam velmi zlatu lekarku a na tie stare lieky mi dokonca pred par rokmi vybavovala vynimku, lebo na SK este registrovane neboli, takze viem, ze je to len v mojej hlave

Apropo @viktorka ja netusim, ako je to v CR, ale na SK skutocne lekar ten liek predpisat nemoze, moze niektore na specialnu vynimku, aj to nie vsetky.

Offline Tak Betty
6044 příspěvků moje polička 10. ledna 2025 23:33

Blanarovicova , no ta mini je zbytečná 

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 11. ledna 2025 00:42

Tak Betty 

I ty vlasy. A všecko, včetně urputnýho makeupu. 

Celý to působí značně démodé... no jak jinak, když si myslíš že v šedesáti ještě pořád vypadáš na dvacet

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 11. ledna 2025 07:48

barbucha Šedesát? No ale vypadá dobře! Vlasy a oděv nehodnotím. Jeden cizinec mi chválil tu pohádku jak tam hraje čerta, vůbec nevěřil, že čert je žena. 

Offline Tak Betty
6044 příspěvků moje polička 11. ledna 2025 09:13

Na šedesát vypadá dobře , ale hodnotím celkový styl. Vlasy, lesklý punčochy , do smrti bude za diblíka .

Online Samantha
3288 příspěvků moje polička 11. ledna 2025 10:33

To je teda všude spousta psaní, jak má být ženská svobodomyslná a teď byste pěknou ženu oblékaly a namalovaly "dle jejího věku" ? 

Offline Blanka
příspěvků moje polička 11. ledna 2025 10:46

A čo, že má Blanarovičová 60 ?  Nie sú to tak trochu kyslé hrozny ? Navyše je to herečka, pohybuje sa v prostredí, kde každý kontroluje každého a  väčšina si k „ mladému  “ vzhľadu dopomáha urputne silou mocou, pretože sa tam ohovárajú  o 106 .Mne príde prirodzene pekná a cením si, že nepestuje kolotočársky štýl .

Online Pinot Noir
29656 příspěvků moje polička 11. ledna 2025 11:01

Blanka to oblečení by bylo ale hrozný na komkoliv v jakémkoliv věku. Taky nosím oblečení spoustu let staré, ale tohle fakt vypadá, že po dvaceti vytáhla ze skříně věci, které navíc byly nudné už tehdy.

Offline Kokoska
34430 příspěvků moje polička 11. ledna 2025 11:08

Pinot Noir no vidis, pritom to je ta barva letosniho roku! 

Me to nijak nepoburuje, jen ty puncochace jsou divne leskle. Myslim, ze uz jsem ji videla v horsim "vydani".

Online Samantha
3288 příspěvků moje polička 11. ledna 2025 11:11

Pinot Noir Tak radši nudné, než trapné... Někoho bych sem lípla (a nedalo to moc práce najít),  ale zase mi nejde vkládat foto 

Offline Sweet Potato
39970 příspěvků moje polička 11. ledna 2025 11:30

Samantha Nikoli dle jejího věku, ale dle našeho vkusu.

Online Pinot Noir
29656 příspěvků moje polička 11. ledna 2025 12:16

Samantha naštěstí trapně nebo nudně nejsou jediné možnosti, které máme. 

Offline continuity
42366 příspěvků moje polička 11. ledna 2025 12:56

Sweet Potato

já se normálně bojim napsat, že na ni nic pohoršujícího nevidím. Sama bych tak nešla, ale mít její figuru, kdoví.

Dokonce ani ty silonky, ono se pod bleskem lesknou všechny a tady se lesknou tak málo, že na běžném světle jsou určitě matné.