A já bych Evu teda rozhodně ostříhala. Šaty mi přijdou ok. Teda žádná módní ikona, ale ne úplněk trapas.
VIP zjevy
Makara jo, taky bych ostříhala. A moc jí pak sluší košile/košilové límečky, mě by vůbec nevadilo, kdyby se vybodla na šaty a halenky a nosila kvalitní košile a saka, kalhoty jí sluší.
Blanka já si myslím, že ji právě nějaký stylista oblíká.
Samozřejmě má stylistu, víckrát už o tom psali.
Já jí fandím a nečekám, že bude mít modely jako Melanie (což je škoda), ale teda když kouknu na majitelku kadeřnictví Vavruškovi, kde ji údajně češou, tak se vlastně nedivím...
Mně se tedy paní Pavlová hodně líbí. Ještě jsem ji neviděla v totálním průšvihu, někdy jí to sluší hodně, někdy míň, ale je to krásná ženská. Myslím, že ta kritika souvisí spíš s nenávistí některých lidí k prezidentovi než s její vizáží.
barbucha Mně by se ty květovaný šaty i líbily, na nějakou jarní garden párty. Ale teda každopádně, jak píšou ostatní, furt lepší než ta oranžová zmačkanina. Ohrnutý džíny a sako se mi líbí, ale ne na prezidentovu ženu a pietní akci.
Ty vlasy jsou neštěstí, ale zase pro ni mám teda pochopení, protože moje vlasy jsou neštěstí většinu dní....
Prezident je rozhodně můj oblíbenec, jeho žena je sympatická, nicméně jejího stylistu bych vyrazila na hodinu. Neodvadi dobrou práci. A je to škoda.
Edit: kadeřníka taky
Raduza souhlasím
Garfie o bídných vlasech taky vím svý. Podle mne Eva nemá problém s kvalitou vlasů, ale se střihem. No a občas jde fakt "neučesaná". Prostě včerejší foukaná na oficiální akci je vidět.
Miru Prosím, Vaňka ne. Ale viděla jsem na internetu róbu do divadla od paní Štěpánkové a ta odvádí velmi dobrou práci. Specializuje se teda na svatební šaty, ale ušije všechno. Ale Vaňka fakt ne.
Myslím, že kdyby paní Pavlová angažovala Filipa Vaňka, tak by okolo toho byl větší humbuk než kolem platu pro první dámu. Navíc bych řekla, že Vaněk je stylista pro jiný typ klientely, má ve zvyku tlačit klienty do toho, co se líbí jemu, nemá k nim moc respektu, ale je fakt, že paní Pavlové by zřejmě alespoň neříkal, ať "nežere, protože je tlustá a do těch šatů na Slavíky se nakonec nevejde". ![]()
euridike Já si právě myslím, že by ji to klidně řekl, že je tlustá. Když to řekl Misskám, které maj 50 kq a podle něj i celulitidu?! Jak dlouho ještě budeme poslouchat muže, jakou máme mít postavu.
...já myslím, že by to zmaknul. To, že dělá většinou jinou klientelu, s tím nesouvisí/se nevylučuje.
No, jednak není nutné sdělovat, kdo obléká,
a druhak, co kdo dělá se svým(resp. v tomto případě třeba s manželovým) platem, příjmem, je každého věc.
Hm, třeba by ji řekl, ať trochu tělo vykonturuje a že kadeřníka ji najde![]()
leona mp mně se Pavlová taky líbí, ostudu nám určitě nedělá, ale to neznamená, že by to nemohlo být lepší. A je škoda, že to není lepší, protože potenciál má.
Ale Vaněk, jenom to ne!
Kan Muže?![]()
Já doufám, že by si to nedovolil s ohledem na to, o koho se jedná, ale samozřejmě záleží na tom, jak mají stylista s klientem nastavený vztah, někomu tohle třeba dokonce vyhovuje, lidé jsou různí... Jinak samozřejmě souhlasím s tím, co píšeš v závěru.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025