VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 28. ledna 2025 09:15

Řvousenka Věř, že muže. Mám homosexuálniho kamaráda a je muž, teda mluví a uvažuje o sobě jako muž. Většinu dne tedy..

Offline Kokoska
34430 příspěvků moje polička 28. ledna 2025 09:40

Vaňka ne! Kdyz vyjimecne ctu ta jeho hodnoceni outfitu, nekdy fakt nechapu. Navic mi pripada dost povyseny, jen jeho nazor je ten spravny a ostatni tomu nerozumi. 

Offline notna
9280 příspěvků moje polička 28. ledna 2025 09:42
Reakce na euridike:

Miru 

Myslím, že kdyby paní Pavlová angažovala Filipa Vaňka, tak by okolo toho byl větší humbuk než kolem platu pro první dámu. Navíc bych řekla, že Vaněk je stylista pro jiný typ klientely, má ve zvyku tlačit klienty do toho, co se líbí jemu, nemá k nim moc respektu, ale je fakt, že paní Pavlové by zřejmě alespoň neříkal, ať "nežere, protože je tlustá a do těch šatů na Slavíky se nakonec nevejde".

​Souhlasím. Akorát by si tipla, že on by jí to i řekl a ještě by si přišel cool. 

Miru Nedávno styloval Pavlu Tomicovou a to teda nedopadlo dobře. První dámu bych mu nesvěřila. On si fakt jede svoje bez respektu k osobnosti. Podle mě má cit pro módu, vkus, ale empatie a nějaký sociální cit nula.

Offline Kokoska
34430 příspěvků moje polička 28. ledna 2025 09:47

Kan to, ze o sobe mluvi v muzskem rode, nemusi u navrhare znamenat, ze nepreferuje spis tvary muzskeho tela i u zen. Vsak se podivej na ty prehlidky, modelky jsou rovne tycky, prsa zadna, boky zadne.

Offline Samantha
3288 příspěvků moje polička 28. ledna 2025 10:16

KokoskaNo ale to není o preferenci mužského těla (možná občas).

To je o tom, že vysoké placaté tělo se lépe oblíká.

Offline DruI
5509 příspěvků moje polička 28. ledna 2025 10:17

Kokoska No tak ono se taky na postavu prsa žádná, boky žádné prostě jednodušeji šije ;o)

Offline Kokoska
34430 příspěvků moje polička 28. ledna 2025 10:27

Samantha DruI jojo, co na tom, ze vetsina zenske populace vypada jinak. A neberu argument, ze modely z prehlidek nejsou pro bezne zeny. Nejsou, ale trendy to ovlivnuje. Pak vidite na ulicich zariznute leginy s kratkou bundickou a pupiky derouci se z cropp tilek.

Offline Sweet Potato
39970 příspěvků moje polička 28. ledna 2025 10:51

Miru To, že ji začal oblékat Vaněk, by se utajilo tak tři dny maximálně.

A vůbec, Vsňka nee!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 28. ledna 2025 11:25

Filip Vaněk má tři parfémy, nemáte někdo načicháno? Výdrž?

Offline Miru
16602 příspěvků moje polička 28. ledna 2025 11:41

Sweet Potato 

...hm, tak kdyby se mu to povedlo, byla by to investice a dobrá reklama pro oba.

Osobně s Vaňkem souhlasím, myslím, v 97%, 

a líbí se mi právě, že říká všechno narovinu. Pro někoho možná drsně, ale pořád to mám radši než sladký vokecavky.

Na druhou stranu musím říct, že to, jak se on sám

obléká - líbí se mi lehce menší polovina. Resp. dost často, byť luxusní značky, tak na můj vkus přeplácané, což pak snižuje kvalitu celkového vyzoru

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 28. ledna 2025 11:56
Reakce na andulka01:

barbucha Květovaný šaty za mne furt lepší neź oranžová zmačkanina s poutečky na pásek ale bez pásku. Ohrnutý džíny jsou super, sako by chtělo vypasovanější.

​Oranžová zmačkanina nic moc, ale ani ve srovnání s ní nelze ty květovaný šaty pochválit. Jsou jak z konfekce Drutěvy a když už, tak bych to chtělo nějaký doplňky, tohle je jak kdyby si odskočila od plotny... 

Offline rozarka
4200 příspěvků moje polička 28. ledna 2025 12:00

Miru je rozdíl oblékat herce/ zpěváky nebo manželku presidenta. U umělců se nějaký úlet nebo výstřelek dokonce očekává. Zatímco Pavlova spadá do úplně jiné kategorie, ne? 

Offline Beranka
416 příspěvků moje polička 28. ledna 2025 12:01
Reakce na Janulik03:

barbucha no je to take rozpacite. Neslusive, cely dojem je taký, vstala a išla. Neucesana, no ako do roboty. 

​Neučesaná??? No twl. To jako, kdo nemá smotaný vlasy do drdolu, je neučesanej? Panebože.

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 28. ledna 2025 12:01

Miru 

Vaněk - podle mě - umí líp kritizovat než stylizovat. Když ho občas zaslechnu, tak s ním souhlasím (jako vono na tom nic neni: že většina těch "hvězd" chodí divně postrojená, vidí i slepec). Kolikrát bych sama ještě i přitvrdila! Ale když ho vidim, tak bych k němu pro radu teda nešla

Offline Miru
16602 příspěvků moje polička 28. ledna 2025 12:05

rozarka 

...ano, je to rozdíl.

Ale to neznamená, že by to neuměl.

Resp., mysli, že by si byl vědom toho, Koho obléká a podle toho by pracoval...

(neviděla jsem tu Tomicovou, která zde byla zmiňována. Ono takovou paní asi není snadné obléci. Nemyslím to, jestli je nebo není stihlaz, tlustá. Ale její celkový dojem; prostě je to obyčejná ženská, ničím vzhledově zajímavá či výrazná. A vždycky se lépe obléká buď krása ((ať už to každý vnímá jakkoliv)) a nebo nějaký vzhledový extrém. Je to jak s parfémy - stokrát líp se mi popisuje i relativně ošklivá vůně, než vůně nudná...)

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 28. ledna 2025 12:06
Reakce na leona mp:

Mně se tedy paní Pavlová hodně líbí. Ještě jsem ji neviděla v totálním průšvihu, někdy jí to sluší hodně, někdy míň, ale je to krásná ženská. Myslím, že ta kritika souvisí spíš s nenávistí některých lidí k prezidentovi než s její vizáží. 

​Tak určitě

Jednak bych ji za krásnou neoznačila - je prostě celkem pohledná... a za druhý ji my, Pavlovi voliči kritizujeme, poněvadž bychom si přáli, aby nás reprezentovala ještě líp. Toť vše.

Offline Miru
16602 příspěvků moje polička 28. ledna 2025 12:07

barbucha 

...třeba to jeho vlastní odívání je zvláštní typ masochismu. Každý má nějaké úchylky, slabůstky 

Offline Samantha
3288 příspěvků moje polička 28. ledna 2025 12:11

barbucha Já souhlasím, hlavně s tím druhým bodem.

Když si vzpomenu na druhou Havlovou, jak ta uměla využít dostupnosti poradců vyplývajících z postu první dámy. (Uměla, teď už je jen umělá) 

Offline Pinot Noir
29656 příspěvků moje polička 28. ledna 2025 12:14
Reakce na Samantha:

(Uměla, teď už je jen umělá) 

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 28. ledna 2025 12:15

Miru 

No nevim. Dyk ten styling není jen vo tom, navěsit na sebe výhradně známý/drahý značky, nebo bejt za každou cenu třeskutě in. Například perly na krku u chlapa se teď nosej, ale musí je mít i ten kterej na to není zrovna typ (a ještě před rokem by si to na sebe nedal)? To samý pletená čepice ke všemu, tu taky musí mít každej fešák dneska... ale příští rok ji s odporem odhodí, že jo