Miru myslím, že Vaňkovo ego se naprosto neslučuje se službou, kterou potřebuje první dáma. On je sám sobě značkou, myslím, že nedovede stát nikde v pozadí nezaznamenán. Až to působí stylista-nestylista nevkusně.
VIP zjevy
marieu naprosto s tebou souhlasím![]()
...souhlasím, jasné...![]()
Beranka neviem kde si to vzala, ale myslím že vlasy, ktoré vyzeraju iba voľné vysušené, neupravené celý ten strih mi príde nešťastný. Teda pre ženu v jej postavení.
Miru Bývalou první dámu oblékl takhle pomsta-dagmar-havlove, to by asi nebyl krok dobrým směrem![]()
...to máš pravdu, to se nepovedlo.
No, jestli ona ho něčím nenajehlila a on z garnýže serval závěs a omotal to kolem ni![]()
(no, napadlo mě, jestli on to někdy nedělá tak schválně, jako by tím chtěl něco říci, resp. co si o te které klientce myslí...)
Dobře, tak navrhují
Tatianu Kovaříkovou...
...jo, ale já neznám ten obrázek, neviděla jsem tu "práci"
Miru omlouvam se, obrázek nevložím
...v pohodě!, vždyť o nic nejde![]()
mirajo To mu zdrhala z kabinky a namotal se na ni závěs.
Miru Pardon, neopisovala jsem.
... aha!
To by mě nenapadlo, že by jsi opisovala![]()
Prostě někdy mají lidé podobné asociace...
A proč vlastně už první dámu neobléká ten tym z voleb? Tem to šlo dobře.
Já navrhuji Stáňu Šlosserovou.

Není zač
Janulik03 a co je na volně vysušených vlasech blbě? A jak by měly být upravené? Lokny? Drdol? Sponka? Volné umyté vlasy pro tebe jsou neučasené, neupravené.... Nemá žádnej rozcuch.
...nejsem sice janulik, ale volně rozpuštěné vlasy, pouze umyté,
jsou přípustné v pouze dokonale kvalitě a v dokonalém střihu(takové vlasy má podle mě třeba Aneta Vignerova).
Ale pro jisté společenské události a jisté postavení ani to není přípustné.
Beranka Vždyt to se na paní Pavlové kritizuje dnes a denně, že má ty vlasy v nevhodném střihu a nevhodné upravě a vypadá to, že s nimi nic nedělá. Prostě nejsou adekvátně ostříhané a vyfoukané tak, aby to vypadalo upraveno. Mně to teda nějak moc nedrásá ty její vlasy, skoro nikdy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025