VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline notna
9280 příspěvků moje polička 07. března 2025 10:55

viktorka_od splavu U těch placených odběrů to jde si udělat obraz. Ale ony vynáší dost i ty neplacené formy.

A je vtipný, že některým influencerům třeba vůbec nedošlo, že když je vidět počet odběratelů, tak je jednoduchý si ten odhad příjmu udělat a finančáku to narozdíl od nich došlo :-D

Offline Karja
44255 příspěvků moje polička 07. března 2025 11:11

notna já nezpochybnuji, že sociální sítě vydělávají. To hodně a jeden muj známej z času vš se fakt vyhoupl uplně někam jinam, to tehdy tak nějak začínalo to "živení se tím".

Soc sítě by jí vydělávaly i s puvodním nosem a prostě to pojmenování "investice". Mi to přijde směšný, když se někde vykozí, však to je jedno jakej máš nos a nemusíš být 6 hodin v narkoze. (Jo a ona ten nos nemá puvodní, to jí právě někdo zmršil plastikou).

Offline notna
9280 příspěvků moje polička 07. března 2025 11:20

Karja Jsem to asi napsala blbě. Neměla jsem na mysli, že bys to zpochybňovala. To bylo na nás tak všeobecně tady. Jak se divíme, prostě jinej svět a jak to sype.

Offline Karja
44255 příspěvků moje polička 07. března 2025 11:21

notna Jj, to jo! 

Offline Kokoska
34430 příspěvků moje polička 07. března 2025 11:25

Včera jsem v TV viděla Veškrnovou, vypadá dobře, když nemluví a nesměje se. Pokud se třeba usmívala, jsou tam strašně znát ty nehybné tváře, přišlo mi to až strašidelné chvílema.

Offline prďola
4449 příspěvků moje polička 07. března 2025 11:36

notna Jj, i ty neplacené formy mohou být vysoce výdělečné. V těch případech jsou výdělky počítány podle různě odstupňovaného algoritmu, který pracuje s množstvím reklam v průběhu videa, počtu odběratelů, počtu lajků a počtu shlédnutí...

Offline notna
9280 příspěvků moje polička 07. března 2025 11:51

prďola A to toho influencera, který dosáhne určité sledovanosti osloví ta platforma, kde se prezentuje a vyplácí mu nějakou částku na základě toho, že tu platformu užívá? Omlouvám se, jestli se ptám jako pako, tohle je úplně jiný svět pro mě.

Offline prďola
4449 příspěvků moje polička 07. března 2025 12:37

notna Nevím, jak je to na ostatních platformách, trochu jsem se o to zajímala jen v rámci YT. A nejsem si jistá, jestli na YT nedošlo k nějakým změnám v souvislosti se snahou o aplikaci EU legislativy na tvůrce obsahu obecně.

V době, kdy jsem se snažila do toho trochu vidět, monetizace závisela na tom, jestli se tvůrce obsahu smluvně přihlásí do programu pro partnery YT (=> YPP). Pak může vydělávat na reklamách nebo využívat jiné výdělečné nástroje, a o výdělek se s YT samozřejmě nějak dělí.

Dokonce mě zaujalo, že na YT existují cosi jako agentury (neznám přesné označení, pracovně jim říkám pasáci ), kteří oslovují malé, úspěšné tvůrce a za určitý poplatek jim nabídnou možnost umístit jejich videa mezi svoje "ovečky" a šířit je dál v rámci globální bubliny, současně jim jsou schopni nabízet podobná videa ke zpracování pro jejich konkrétní lokalitu/okruh odběratelů. Obvykle např. 10 nejutajovanějších historických událostí, nebo 10 tajemných zvířat z hlubin amazonského pralesa i oceánů, 10 nevysvětlitelných archeologických nálezů ... no, hrozný p...ny to jsou!

A v podstatě zejména tady při každém kliknutí na YT video platí ono "pokud je něco zdarma, tak vy jste produkt"

Offline baltik
4963 příspěvků moje polička 07. března 2025 12:46

notna ja myslim, ze YT plati nejake drobne za kazde prehrani (ted kdyz jsem to googlila, nasla jsem cisla 0,40 - 2,40 Kc/1 zhlednuti) a dalsi moznost je nechat si dat do videa reklamy 

Offline notna
9280 příspěvků moje polička 07. března 2025 12:54

prďola baltik Dík za rošíření obzorů.

Offline Marbuša
1400 příspěvků moje polička 07. března 2025 12:56
Reakce na Sweet Potato:

barbucha To mi přijde poněkud přehnané.

​Taky myslím.

Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 07. března 2025 12:56

notna ja ji sleduju na ig a podle me je to videt fakt hodne. Jakoze bejt to prirozeny, ani nemrknu, ale ze ji to nekdo takhle zprasil...

Offline Marbuša
1400 příspěvků moje polička 07. března 2025 13:03

Sweet Potato Prosím Tě, já kdysi slyšela, že transplantace vlasů se dělá jen mužům? Možná ty ženy, které mají ten "mužský" typ plešatění - kolečko a věneček z vlasů, jsou na to taky vhodné ...?

Offline Sweet Potato
39970 příspěvků moje polička 07. března 2025 13:17

Marbuša Taky to mám spojené s muži. Tady se jednalo o vlasy nad čelem.

Asi to řeší opravdu holá místa, lokální problémy? Mé stařecké řídnutí tím asi řešit nepůjde.

Offline notna
9280 příspěvků moje polička 07. března 2025 13:40
Reakce na 711990:

notna ja ji sleduju na ig a podle me je to videt fakt hodne. Jakoze bejt to prirozeny, ani nemrknu, ale ze ji to nekdo takhle zprasil...

​Jakože kdybys nevěděla, že to má z plastiky, tak by ti to divný nepřišlo?

Offline Karja
44255 příspěvků moje polička 07. března 2025 14:02

andulka01 Jo, želví krk, to je tohleto. No to mám taky, už se čtvrt roku zaříkávám, že to začnu cvičit. No, jako nejde to, nejde. Je to kombinace vyhradní práce na PC, plus já ještě mám trošku dioptrie na dálku a nenosím brýle, takže to na to asi taky není uplně vhodné.... Jako konec no! 

Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 07. března 2025 14:35

notna jo, tak bych si proste rekla ze to je normalni nos. Ale kdyz zaplatim za plastiku nosu a z rovnyho dostanu krivej, nebyla bych rada:D

Offline Aranel
6500 příspěvků moje polička 07. března 2025 14:52

711990 Taky to tak vidím. Že je normální mít třeba jedno prso větší nebo ne úplně souměrný nos, ale kdyby mi to tak někdo za drahý peníze ušil...

Offline notna
9280 příspěvků moje polička 07. března 2025 15:01

711990 No to jo, to musí namíchnout. Ale právě nemá tam něco, co by do očí bilo a člověk by si říkal, chudinka, co se jí to stalo. To mi právě přišlo divný, že nic nevidím a přitom taková hrůza podle některých. Držím ji palce, ať se jí ta reoperace povede. Já se svým pesimismes bych se teda bála, že to taky může být ještě horší a budu jak Micheal Jackson.

Offline viktorka_od splavu
49128 příspěvků moje polička 07. března 2025 15:46

notna Já si hlavně myslím že běžným životě jí málokdo kouká zespodu do nosu protože prý je úplně mrňavá