viktorka_od splavu no ale ona zije videama na instaci![]()
VIP zjevy
711990 Příběh nosu bude mít dozajista velkou sledovanost. Ale myslíš, že někoho by mohlo odradit od sledování jejího IG /nebo OF/ vzhled nosu?
Nebo naopak, že to nové duše přiláká?
Jako já tady o tom třeba zaujatě debatuju. Ale na sítích jsem se na ni ještě nepodívala. Jen ten článek četla. By mě zajímalo, co přiláká sledovače.
Myslím to jako legraci, se tu bavím ![]()
notna Čím víc se to nepovede, tím víc sledovačů bude.
notna Čím víc se to nepovede, tím víc sledovačů bude.
To je krutý. Ale je to pravda.
notna no to asi ne, ale kdyz se zivi tim, ze nataci videa a fotis se a je to tim padem porad videt, protoze se toci z uhlu, ze je ji videt primo do nosu, tak chapu proc to chce zmenit. Nemyslim si ze by jinak prisla o sledujici, ale urcite ji to furt nekdo predhazoval apod...
Sweet Potato ovšem tím dotyčná získá mylný pocit,že je výsledek super a je ještě krásnější než byla...jako DR
Ta ženská to prostě neumí. Sice tady vypadá že si aspoň umyla vlasy, ale jinak je to zase akorát směšný. Zjevně si hraje na Helenu Bonham Carter, ale nemá na to... celej outfit zabije těma babskejma demode lodičkama
- outfit, ke kterýmu by si příčetná indie osoba (nebo taková, která si na ni aspoň hraje) vzala samozřejmě minimálně martensky ![]()

...ty šaty jsou úchvatný!, ale pro naprosto JINOU Personu.
Tahle osoba na mě působí pokaždé šmudlovitě. To, že jí nebylo shůry dáno, co se vkusu týče, je evidentní.
barbucha Kdo to je? Třeba se nechce podobat na tu Helenu a jede svůj styl?
barbucha
...ty šaty jsou úchvatný!, ale pro naprosto JINOU Personu.
Tahle osoba na mě působí pokaždé šmudlovitě. To, že jí nebylo shůry dáno, co se vkusu týče, je evidentní.
súhlasím, tento typ šiat sa hodí na vysoké postavy, jej ešte pár centimetrov naopak ubrali. Ani boty jej nepomohli.
Čo vravíte na outfity na Českom levovi?
...za mě nejlepší Aňa Geislerová
...mezi nejhorší (těch bylo víc)
patřila za mě Jitka Čvančarová
(jak mega vlajka přehozená přes pomník...)
Miru Jitka sa mi tiež nepáčila, z tvojho prirovnania mi skoro zaskočilo
, ale súhlasím. Inak mi je sympatická, ale akosi jej to s módou nejde. Viackrát ma sklamala. Čo hovoríš na Rambu? Jej holý zadok ma zaskočil.
barbucha a taky by jí ty šaty musely sedět, takhle to vypadá, jakoby zdědila maturitní šaty po starší sestřenici. Marnost a škoda krásnýho materiálu.
Tak Tereza Ramba se mi jako žena nesmírně líbí, je krásná.
Ale tenhle typ šatů bych viděla na typu ženy "femme fatal" nebo "samice"/živočišnější typ s podprahovou elegancí.
Na Terezu vidím spíš tvorbu něžnou a nebo very simply klasiku.
Tohle se mi na ní nelíbí. Vypadá to i na levný materiál. A i když věřím, že je Tereza štíhlá(fotky i kamera kila přidávají), tak tohle bych viděla na ultra štíhlé postavě raději
milackamně všechny tyhle nahé šaty přijdou laciné. Jako proč? Věřím, že zadek i prsa mají, tak mi je ukazovat nemusí. Já věřím
. U Lewandovske mě iritovaly i ty knoflíky.
Ale nejvíc rozpačitě jsem se cítila u šatů Beretové. Přišly mi jakoby je měla tou krajkou, co jí z nich couhala, měla vycpané, aby ji seděly. Ze zadu ani ze předu to nevypadalo hezky.
Já viděla akorát na Instagramu Elišku Křenkovou a té to moc slušelo, kromě šatů měla podle mě i perfektní účes a povedený make-up.
Malvin mně ty šaty Lewandovské a Ramby připomínají, jak jsem šila na barbíny ze silonek. ![]()
barbucha to je ta s tim motylem! Ja bych odparala ten vrsek a ty masle a nasadila to na jiny telo ![]()
Ale mam dojem, ze tyhle podkasany sukne uz se nejak nenosi? Treba je to po motejlovi dalsi poklad z pudy, do ktereho se po letech vejde, tak ho musi provetrat.
Malvin S Beretovou se znám a když ji potkám na ulici, jak jde pro rohlíky, tak vypadá 100 x líp než na Lvech. To se fakt nepovedlo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025