Karja rad?![]()
VIP zjevy
Sweet Potato Ten její nos se tu už probíral, někdo psal, že ho má fakt strašný. Ale já na něm nic blbě nevidím.
Obdivuju tu odvahu jet se operovat do Turecka. Při komplikacích a delším pobytu to musí stát majlant, jak se v nějakým blbým stavu případně dostat domů, platí pojišťovna v případně úmrtí převoz v rakvi domu, když tam člověk jede na operaci? Smekám před optimismem těchto lidí.
Karja tak jako ten krivej nos a kazdou dirku jinak, to mela chudak fakt zoufaly, to bych asi taky investovala:D pokud pominu fakt, ze puvodni mi prisel uplne ok...
notna Já to Turecko taky nechápu. Jedna známá tam byla na transplantaci vlasů. Asi kvůli ceně?
Sweet Potato Chudák děvče, takové bolesti!
Sweet Potato Určitě je to cena. To jsem někde četla.
711990 A je to vidět i na těch fotkách v článku? Mi tam přijde ten nos v poho. Ja ji nesleduju, tak jen co proběhne tady. Jinak teda mi připadá jako Myslivcová. Jsem si podle fotky myslela. A ještě Perkusová. To je jak přes šablonu.
Sweet Potato přehlídka zbytečnosti...
Většinou je mi úplně fuk kdo co dělá, čím se živí, za co utrácí. Ale když vidím tyhle naprosto zbytečný lidi, celkem mě mrazí.
Karja tak jako ten krivej nos a kazdou dirku jinak, to mela chudak fakt zoufaly, to bych asi taky investovala:D pokud pominu fakt, ze puvodni mi prisel uplne ok...
No přesně tak, ta poslední věta je dost vypovídající.
andulka01 Jo, přesně ta představa, že vypadáš celkem dost obstojně, ale stejně do sebe jen pod plastikami dáš minimálně milion a nepřehrabuješ ty peníze vyloženě vidlema....to je jako hustý, to jsou priority.
Karja mě teda na tom videu velice škodolibě potěšílo, že má želví krk ![]()
andulka01 Zbytečný lidi, kterým jiní tleskají. (A ne, fakt jim nezávidím.)
andulka01 Jo, přesně ta představa, že vypadáš celkem dost obstojně, ale stejně do sebe jen pod plastikami dáš minimálně milion a nepřehrabuješ ty peníze vyloženě vidlema....to je jako hustý, to jsou priority.
To je investice prosimtě. Si od toho slibujou že právě potom budou ty prachy přehazovat vidlema, anžto je každej bude sledovat, když budou tak krásný až voči přecházej ![]()
barbucha Ano, ony to tak skutečně pojmenovávají, jako investici:-D:-D. Ty jo, kolik to tak hází ročně, takovej novej nos?
To by mě taky zajímalo ![]()
Sweet Potato V tom článku bych na jedné fotce možná asi jednu dírku viděla jinak než tu druhou, ale bez upozornění bych si nevšimla. Chápu, že to chce předělat. A je fajn, že má možnost. Já bych teda toho půl mega dala raději za terapie s psychologem, abych se s tím vyrovnala a naučila žít. Mi to přijde rozumější než operace s nejistým výsledkem.
Karja barbucha Se smějete, ale ono to jí to určitě hodí víc než těch 500 tis. Vždyť si nejen na nový nos na sítích vydělala. Nebo si myslím, že nemá jiné povolání než soc.sítě.
Dítě teď každé ráno poslouchá nějaký podcast. Jména jsem už zapomněla. Jsou to dva kluci, jestli jsem to správně pochopila tak kolem 20, jeden gay a jeden trans. A tuhle si povídali, kolik utratí za dovolenou. 100tis ve státech a byl to jen výlet. A takto cestují pořád a příjem mají z těch sítí. Jako zajímavý, hodně. Prý to nejsou ani žádný top influenceři.
notna na normální život/plat si prý dokáže vydělat kdejaká influencerka, na vyskakování to teda nebude, ale uživit se tím prý dá.
notna no ono se to da snadno spocitat, cena za odber x pocet odebirajicich a koukas kolik na tech par stovkach mesicne co da svemu oblibenci (skoro) kazdy lze vydelat. ja jen konstatuju mezavidim jim to, ale je to zajimavy, jak rikas:-)
Ono to paradoxně funguje i tak, že ty peníze vražené třeba do nosu (ne, koks nemyslím), i nepovedeného, jim o to víc zase vynesou.
Edit: ne ten nový "hezčí" nos en sich, ale ta akce a peníze za ni zaplacené
Evaeva Jj, jsou i nějaká orientační čísla, od kolika sledujících to začíná vynášet apod. Nedávno byl na téma příjmy ze sítí díl Svět financí na PrimaCNN. Zajímalo mě to, ale hlavní host tam byl Karel Vagner ml a byla to óda na to, jak to má Simča zmáknuté. To se nedalo, odešla jsem od toho. Byl tam i nějaký finančník, ale toho jsem u slova neviděla, dřív jsem to vzdala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025