Mě při prvním pohledu na tu fotku napadl Obelix... než jsem postřehla detaily...
VIP zjevy
Mimochodem já jsem nedávno potkala v MHD starou paní, která měla opravdu nádhernou pleť bez vrásek, jemnou, hladkou, žádný úpravy jsem na ní nepostřehla, ani nebyla ten typ bych řekla, ale zkrátka stejně nevypadala na dvacet ani na třicet ani na padesát. Vypadala prostě na svůj vyšší věk. Život se do člověka komplet propíše a nic tomu nepomůže.
Zrovna ta pleť je dost genetika. Moje babička měla prý v mládí pleť úplně zoufalou, mastnou, akné (povídala, že si pupínky "zapudrovávala" moukou, nic jiného nebylo), ale ve stáří měla pleť bez vrásek a krásnou texturu (žádnou kosmetiku nepoužívala, pobývala na slunci a ani žádné SPF). Po těle jediný celulitidní ďolík. A bohužel fakt nejsem po ní..
Jako na zavolanou mi Insta přihrál takový video, kde chlap říká: když jseš starej, tak jsou jen dvě možnosti - budeš vypadat starej nebo divně. Můžeš bejt vypadat starej a hot, v nejlepším případě.
Taky jsem to viděla a hodlám se toho držet. Být stará a hot...! ![]()
Pavlena možný to je, ale já jsem ještě nikoho v tomto věku - tipovala jsem ji tak na 80+ s takovou pleti neviděla. Jestli to měla geneticky, tak fakt výhra v loterii v tomto smyslu. Jinak ale špatně vstávala, shrbená postava a to všechno okolo, takže věk byl patrný.
Lenka22 u mojí babi to bylo vtipný proto, že jsem mohla dát ruku do ohně, že na tom kosmetika ani úpravy neměly žádný vliv. A dokonce to sluníčko furt (pole, vinohrad, zahrada) a ani jedna pigmentová skvrna... ![]()
Pavlena no tak to fakt závidím, jak se to možný? Co to asi tak způsobuje...
Prosím, co znamená to být stará a hot. Já znám jen povel na koně hot a čehý, jedno je doprava druhé doleva+ teda zatáhnout za otěže. Takže je někdo starej a míří v pravo?
Prosím, co znamená to být stará a hot. Já znám jen povel na koně hot a čehý, jedno je doprava druhé doleva+ teda zatáhnout za otěže. Takže je někdo starej a míří v pravo?
Být sexy)
Kan jasne! A Some like it hot vlastne znamena Nekdo to rad vpravo ![]()
Kan
ja tuším, ale mne už stačí byť stará a v pohybe. Sexi nechám druhým
Kokoska To je strašná sranda, z toho by mohla být parodie co vydělá:D.
Já si pamatuji, jak jsem furt říkala I am hot, místo I feel hot. Podle mě klasická chyba..
Kan jasne! A Some like it hot vlastne znamena Nekdo to rad vpravo
Ale tam je to jasný, celá věta je anglicky, ale když začneš česky a napíšeš pouze hot, prostě mi naskočí děda s koněm a povozem. :D
Díky! Já to budu používat a teď před volbama, jsem stará a jdu v pravo. Haha.
Karja a mohlo by to zacinat takovym starym autokarem miricim nekam na zajezd, jak zastavi u lesa a zazni "Panove vpravo, damy vlevo!"
Kan nech si to nějak autorizovat, to ti nějakej markeťák vybere:D

Kan Hot jak plot, řekla by mládež ![]()
Tohle je teda nářez.

999 šmarjá! to je ta Maruška od hokejky?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje