stes jo, to netuším...
VIP zjevy
tv Na nohy adjustační ponožky, nad ně kompresní legíny, na prsa tohle, na ksicht masku na vlasy natáčky...
Jo a ještě Elleininu podbraděnku (z Ally McBeal)
Vždycky se mi dere otázka, jestli to maj zapotřebí. Evidentně maj.

Sweet Potato tak zase je štěstí (ne záměr, z toho dotyčnou nepodezírám), že ten černý prohu vyšel na prostředek. Mohlo to šrafování dopadnout opačně ![]()
To je teda echt nechutnej model
Samantha Příště?
Sweet Potato nesmíme ztrácet naději ![]()
Samantha Sweet Potato taky jsem ten clanek cetla a psali tam, ze pri pohybech ukazala to, co nechtela. Hlavne ze ma dama zavojicek.
Kokoska jak,že ukázala co nechtěla???...kvůli tomu si to vzala,aby ukázala,ne?![]()
...tak, dovolím si nesouhlasit
resp. pod takovéto šaty spoďáry(byť sebeluxusnější či sebeneviditelnější) prostě nejdou.
A přestože je pořád "kus" v tom nejlepším smyslu slova, tak vzhledem k jejímu věku to, pro mě, působí poněkud lacině, podbízivě. Pokud jí šlo o erotiku, tak se dá dělat mnohem sofistikovaněji...
Miru to je za mě nesmyslná dedukce, která zaměňuje příčinu a následek. Dáma ukázat chtěla, proto vybrala takový model, nikoliv že si kvůli průhledným šatům nemůže vzit spoďáry.
Jednak - jak se ví, že ukázat chtěla.?..
Druhak - i kdyby jo, vždyť píšu, že za mě je to s ohledem k jejímu věku, nepřijatelné
Miru ....ty by sis vzala průhledné šaty s tím, že ale vůbec nechceš, aby něco bylo vidět?
Miru s typem šatů , které má dáma na sobě, musíš počítat s tím, že někde něco vykoukne . To je prostě pravděpodobnost stoprocentní.
...já to beru tak, že chtěla originálně erotické šaty
(opakuji, že se to dá udělat vždy sofistikované v kontextu věku osoby)
To bych totiž z tvého úhlu pohledu pak mohla u všech žen s mega výstřihem předpokládat, že chtějí, aby jim vylezla bradavka nebo nejlépe celé ňadro
(ano, některým o to jde. Ale všem ne)
...joo, tak záměr provokace je tam určitě
Nakonec, jestli chce ukazovat, tak ať ukazuje.
Co už ![]()
Miru A když ukázala, tak co bylo vidět? Neměla náhodou takové ty nalepovací kalhotky C string?
...nevidela jsem to.
Koukám na ty šaty znovu a vlastně se mi vůbec nelíbí. Je to překombinovaný a ještě "zu viel", prostě příliš nahoty, tlačení na pilu, působí to skoro vulgárně, jak z jistých podniků/kabaretů...
Přitom, kdyby ty šaty měly jen ten hluboký dekolt a jinak byly celé bez průstrihů, byla by sexy taky, elegantně.
Nebo, pokud průstřih, tak pouze třeba od podpaží vedeny po celé délce boku ať dolů, šířka cca 10cm a bylo by jasné, že je na ostro. A přesto by to bylo elegantni
Ale jasně, to už by byly úplně jiné šaty.
Tentokrát je pro mě bez noblesy
Sweet Potato a oddělené ložnice i koupelny ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje