999 jo, to jsem se vyděsila , určitě se sama sobě líbí.
VIP zjevy
999 To je. Ale jednou byla někde vyfocená od bulvárních fotografů a vypadala jen jako taková ta běžná nevkusná buchta se smetákama místo řas. Tohle bude asi fotošop. Dost nepovedený. U obočí vlevo má jakousi bouli, vrásky má jen nad víčky.Asi si zeštíhlovala krk a z toho má deformamované řetízky
Princezna! Ne! Carvena!
RoSa Jj :-)
notna Tak to je taky kumšt, tohle se sebe udělat :-).
milacka Sharon Osbourne držím palce, za pár týdnů proběhne velký koncert, kde se Ozzy bude loučit s pódiem, sejde se původní sestava Black Sabbath, a většina organizace za jeho stranu je na ní. Ozzy už skoro nechodí, může to dopadnout všelijak. Potřebuje mít sílu, aby tuhle mamutí akci zvládli.
999 To rozhodně. Takovou práci si s tím dala a my to neoceníme ![]()
Jitka77 rada by som ten koncert zažila naživo, s pesničkami Black Sabbath sa mi spájajú krásne zážitky z mladosti. Snáď im to vyjde a dôstojne sa s publikom rozlúčia.
milacka Já mám hrozně ráda historku, jak se s prvním albem dostali do britské hitparády a napadlo je prý - jé, tak ona existuje ještě nějaká jiná kapela, která setaky jmenuje Black Sabbath... vůbec jim nedocházelo, co udělali.
Hot jak plot
. Já se úplně ztrácím v dnešním světě. Dneska mi dcera říká, ze jedna mamka vypadá jak babička (to si myslím, že bude hodně přehnane tím dětským pohledem). A pak mi říká, ty jsi spíš jako naše sestra, ale starší:D:D. Tak ještěze ne mladší.
999 no ale fuj teda ale
No words needed:
LadyMary Hehe, z jejích outfitů náhodou nejlepší.
Koukám na ta lejstra, vše kolem nějaké kolaudace a pod. Možná šla demonstrovat na stavební úřad?
Sweet Potato Tak to si přečtěte ten článek k tomu,. Model je spojený s jejím novým počinem, filmem na motivy skutečné události nespravedlnosti úřadů vůči majiteli Krtkův svět. Ten článek má spoustu vtipných postřehů k paní režisérce, která tam samozřejmě i hrála, investigativní novinářku;). Je to prostě superžena!
Karja Tyjo, kolem Krtkova světa občas jedeme. Představovala jsem si něco super top ve své kategorii. A ono to zvenku vypadá nehostinně, špinavě, nedodělaně, pustě a vybydleně, asi jako neudržované hřiště někde v jižních krajích po sezóně.
Sweet Potato Takhle nějak si to představuju:D. Ale moje děti tam chtějí, viděly to v nějaké reklamě:D:D. Ale samozřejmě tam nepojedeme, nejsem blbá ani bohatá abych měla na takovéto číčoviny...:D:D
Sweet Potato hele, ono to tam není špatné, to je asi dojem jen zvenčí. Ale když jsem se dozvěděla, co je majitel zač, už jsme tam znovu nešli. A když jsme tam tehdy byli, zpíval tam zrovna Bohuš Matuš, heč! ![]()
Pinot Noir vy jste byli na svatbě co?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje