barbucha neni to spis paruka?
VIP zjevy
Sweet Potato ten majitel je strašné hovado, ten areál není zkolaudovaný, protože stojí na místě, kde stát nemůže, například pod dráty vysokého napětí. Ten film je pro mě velké wtf, viděla jsem teda jen ukázky, ale hraje v tom poměrně dost známých tváří.
Samotný areál nevypadá špatně, ale stejně jako Pinot Noir , moje děti tam nepůjdou
viktorka_od splavu Taky mne to napadlo.
Roušal je 5.jezdec Apokalypsy!
Hotovej druhej Zahradníkův rok.
Karja já už ani nevím, co to bylo za akci.
Karja JJ, ráno jsem to četla. Ona je úplně mimo, jako točit zaplacený promo chlápkovi, co postavil načerno
A zrovna ode dneška na dálnici přímo před kanclem stojí auto s poutačem na Krtkův svět, by mě zajímalo, zda legálně...
andulka01 :D:D Jojo, ale tak chápeš to, první film na motivy skutečných událostí, se nemůžeš dívat napravo nalevo. Ten článek se povedl, bylo tam několik velmi trefných pasáží a to si myslim že to někdo sepsal jen tak prostě u snídaně, raz dva. Kdyby se do toho ponořil, tak to je perfektní materiál....A ještě jsem si otevřela komentáře a někdo tam napsal něco jakože je hezká, postavu má pěknou, chodí spíš nahá, takže takhle shání peníze na filmy. A překvapilo mě, že je vdaná teda...z těch jejích modelů jsem měla pocit, že tak jako tlakem shání nějaké vošousty...no ale tak to se vlastně nevylučuje:D
Evaeva Mě teda to herecké obsazení dost překvapuje, ale myslím, že třeba nevěděli přesně do čeho jdou, nebo hypo se neptá?
Karja já ti nevím, asi ta hypo, ale člověk by měl mít nějaké hranice. Vždyť to není jak hrát v nějakém blbém seriálu.
Roušal je 5.jezdec Apokalypsy!
Hotovej druhej Zahradníkův rok.
No ty vole ![]()
Taky jsem z ní měla pocit že shání chlapa... no možná ten její moc nevydělává?
A stejně tak se divím, že s ní šli i ti jmenovaní herci, řekla bych že takovou sračku neměli zapotřebí, leda by umírali hlady (a tomu nevěřím, Navrátil s těma reklamama například určitě netře bídu s nouzí). Frej?! Bareš?! No pánové... ![]()
Já si právě říkám, že asi neměli informace, jinak si to neumim vysvětlit;)
Jako že nedostali scénář? ![]()
barbucha Asi:D:D A neznali jméno režie:D
Se jim to bude ve filmografii překrásně vyjímat. Dobře jim tak.
barbucha já jsem se dočetla, že Bareš (i další) s režisérkou spolupracují opakovaně. Bylo to v nějaké recenzi a autor to vůbec nemohl pochopit.
Já jsem tu paní potkala minulý týden na ulici a vypadala relativně normálně, až jsem se za ní ohlédla, jestli je to fakt ona ![]()
Ten článek je skvělý: "film jsme sledovali 75 minut (pocitově tak 8 hodin
).
Mohučanka mně přijde mnohem horší námět toho filmu než režisérka
Evaevaten námět by byl úplně v pořádku, kdyby film dal prostor názorum z různých stran. Například.
continuity no je to hraný film, asi na objednávku, ne dokument, že jo
Černá kočka Jo, já když si občas nějakou recenzi o jejím filmu čtu, mám naopak chut se na to podívat:D. Někdo je prostě talentovanej (ehm na ty vtipné recenze):D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje