Mně přijde starší než je, když se jakože ofiko...na fotkách ze "soukromi" vypadá mlade nebo na svůj věk. Ale je krásná a fakt by si ji ta familie měla pozlatit.
VIP zjevy
Kate vypadá unaveně, ale žádný div s tím, co má za sebou. Každopádně do tohoto vlákna nepatří, takže popojedem

continuity náplast? ![]()
Tabeajá si myslím, že barva toho obleku je ještě ten nejmenší problém.
continuity ty vyhrnutý hodinky! ![]()
RoSa vzor vkusu a elegance se nezapře.
Promiňte, ale mi to přijde úplně mimo ty řeči. Kate ma cca rok po chemoterapii, mozna jeste min. To je fakt divny, ze nevypadá furt stejne ![]()
notna hlavne vypada ale porad skvele. Treba na svuj vek, ale vyborne. A mas pravdu, telo se po takove lecbe dava dohromady klidne cele roky. A i kdyby, kdo ma porad koukat na ty napichane odule obliceje.
notna a proto píšu, že mi vždy přišla starší než byla. I před jejím onemocněním a léčbou. Stejně to mám i Kuchařové.
Nikdo nepsal nic špatného, naopak...že je prostě krásná a milá. Že někomu připadá starší snad není nic dehonestujici.
RoSa Víš, kolik stály? Tak je přece nebude schovávat.
A ten druhej?!
Sweet Potato Ten druhej je taky vostrej, to je mladší bratr Kadyrova a zapomněl se převléct z pyžama.... I to tričko má takový ten spodní nátělník
Karja a ještě má to pyžamo už z dětství
Pinot Noir život je krutej, někdo má na hodinky, někdo ani na nový pyžamo.
Sweet Potato a co to je za hodinky?
Pro zajímavost jsem mrkla, kdo je stejně starý jako Kate. A je to Beyonce, NataliePortman, Sienna Miller a i Meghan. A nepřijde mi, že by vypadaly o 10 let líp než ona. Kate se z nich obléká nejusedlejší. Ale v obličeji podle mě na stejné úrovni.
Tabea Vim já? Jen jsem za tím jejich vystavení viděla tenhle duševní pochod.
notna ja by som povedala, ze je viac prirodzenejsia (bez alebo s menej umelymi zasahmi)
Mrakoplas no právě, lidi jsou těmi úpravami a filtry už tak zblblí, že pak takhle přísně hodnotí i krásnou ženskou, navíc po vážné nemoci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje