Pinot Noir souhlas. Vypadat v jejím věku takhle, budu ráda. A to vůbec neberu v potaz tu nemoc.
VIP zjevy
notna Kate prece jen musi dodrzovat nejakou linii v oblekani, nemuze cokoli. Uz ty kalhoty na nektere akce jsou dost inovativni, to u takove Diany neprichazelo v uvahu.
A ten druhej?!
Očekávám, že ten si začne zastřihovat vousy stejně hranatě jako vlasy, aby mohl být další hranatou legendou ![]()
prďola No to ať se neopovažuje!
Krychlič forever!
Sweet Potato Jasně, Krychlič měl styl! ![]()
Pinot Noir presne.
Kokoska mne pride Kate v tom obliekani taka usadlejsia. Meghanin styl, aj ked mi nie je velmi sympaticka, sa mi pacil ovela viac. Ale do zjavov Kate urcite nepatri.
Mrakoplas jak jsem psala, Kate je svazana protokolem, Meghan mela nizsi postaveni a obcas pry taky na ta pravidla uplne nedbala.
Kokoska, ona ma uplne iny styl obliekania aj pri dodrzani protokolu.
Jak tu probehl ten krtkuv svet, tak pani reziserka dala rozhovor DVTV a jak bych to ... ty jeji outfity nejsou jeji nejvetsi problem. A porad min chapu, jak je mozne, ze nekdo investuje do filmu, ktere toci. Kdyz jsem se o ni nedavno bavila v praci, tak o ni nikdo nevi, ja o ni vim odsud.
Černá kočka viděla jsem jen ukázku toho rozhovoru, ale měla jsem z ní pocit, že její schopnost nesložit z mnoha slov žádnou smysluplnou větu je fascinující.
Černá kočka Pinot Noir Na x je ukázek z toho rozhovoru víc a například tam dostane otázku, jaký byl rozpočet toho filmu a ona neví. ![]()
No protože by následovala otázka, kteří sponzoři jí tu sumu dali a za co ![]()
barbucha tím to pravé začalo. ![]()
https://medium.seznam.cz/clanek/eva-toulova-falsuje-hodnoceni-na-csfd-50350
Titulek je kategoričtější než obsah článku, tam je autor opatrný, ale není asi pochyb.
Sweet Potato Takové práce a stejně ten výsledek nic moc:D:D
Se jí tu smějeme, ale ona asi dosahuje svého. Popularita jí stoupá, pozvalo ji na rozhovor i DVTV. Jestli dokázala shánět peníze na to svoje umění i bez popularity, tak teď se určitě najdou i další sponzoři. Čeká nás spousta krásných filmů ![]()
... a outfitů ![]()
notna No jasně a je fakt, že kdyby jí sem někdo nevnesl přes ty její outfity, tak si troufnu říct, že jí zde vážně nikdo nezná...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje