Teď pro jistotu koukám ještě jednou, abych si moc nefandila..no fandila, hudební nástroj, katolický duch, vaření, skromnost..beru zpět! Kateřinu chtějí všichni, tam neradno vůbec přemejšlet o vlastní konkurenceschopnosti, ta je božská!
VIP zjevy
tak to ny samozrejme zalezelo na tech plavkach;-)
v osmdesati, pokud tady jeste budu, mi to asi vazne bude fuk, to budu rada kdyz udrzim myslenku a moc... ale rozhodne treba moji skoro sedmdesatilete mamince sakra zalezi na tom jak vypada
dzizisketa no praveze trcet nebudou. ono to podleha zkaze rychlejc nez lidsky telo
Nestraš se zkázou, já dělam co můžu, mam tady furt tu reklamu na eDarling, ani tedleten farmář by mě nechtěl a teď eště hlídat poločas rozpadu, to nechceš teda![]()
holt si musis trochu pospisit no;-)
kdyz ja to mam v pribuzenstvu z prvni ruky...
Nedrží to jo? Po jaký době?
tak 10 let mozna 12. celkove vsechny ty upravy nejsou nafurt resp se casem nejak zmrsi. jediny co funguje a nedela problem jsou imho vicka a to je asi jediny do ceho urcite pujdu taky
Jo,jo, mas pravdu, manzelovo sestrenice vypadala po letech uplne groteskne, cely se ji to posunulo (samozrejme nerovnomerne), udelala se ji na jednom takova vlnka z kuze, vypadalo to dost desne. Je teda fakt, ze byla uplne nesoudna a presne si nechala udelat k paratkum snad petky, fakt to vypadalo, ze neudrzi rovnovahu. :)
Nakonec si nechala udelat revizi, nechala si udelat mensi, jako uz to aspon neni hruzostrasny, ale samozrejme opakovany rezani vede k viditelnejsim jizvam a je o dvanact let starsi, takze elasticita taky klesa...
Victoria byvala moc hezka, ted je z ni karikatura. A ne, ani v plavkach nejsou ty prsa lepsi ;)

Já teda sedmej rok a stále dokonalost sama ;-)
Já teda sedmej rok a stále dokonalost sama ;-)
nezapomen ze dokonalost je desiva;-)
Tak zrůda to není, ale mně se třeba taky moc nelíbí..prostě kolik lidí tolik..známe to, žejo. Jen mám někdy pocit, že přípustný je jen to, co se líbí tobě a všechno ostatní je ee.
A teda u těch ňader je podle mě důležítý se nadále o ně starat 'jako o vlastní' -tzn nepodlehnout bludu, že jdyž mám našito, tak můžu chodit trvale bez podprsenky..tam to drží ta kůže ne ten silikon
Já to obdivuju, čte se to krásně, ale živě vidím to vstavani, tmu, zimu, dril. I tak si myslím, že to za to určitě stálo. A dvojité skoky, JÁ ODPADNU, to je skoro strop, ne?
Mám v plánu dat obě děti na sport, je to skvělá příprava na život. Já lituji, že jsem nic pořádně nedělala, jen chvilku atletiku, ale nic zásadního. Manzel dělal závodně cyklistiku a prý mu to dalo takovou větší sílu do života, že nic není zadarmo, strašně důležitá věc.
Jinak zde naše "úča" Koukám, že teda dost úspěšná! A my z ni měli srandu, že nedosahla na okno...Bože, ti puberťaci...![]()
Já to kompenzuju povahou :-D
Jinak, co se líbí mě je pro všechny ostatní ee. Silikony jsou pod svalem, bludu je možné podléhat ;-)
Noooo...hele, to jsi pouzila ty, mne se proste nelibi, na tech vyfiltrovanych fotkach jeste dejme tomu, ale jinak je to vyplastikovana tuctovka.

![]()
![]()
Běh na dlouhé tratě nesnáším, ve škole jsem vždycky už vybíhala totálně znechucená, taky jsem vždy byly v poslední pětce. A ty povinné cviky byly co? Nic si pod tím neumím představit, leda povinné prvky, ale těm se říká prvky, že jo.
A už mám další cíl - dřep na jedné noze. Teda jeden, padesát jich být fakt nemusí ![]()
Mno, já bych se bála při tý velikosti, ale tak já je nemám, dám na tebe (ale kdybych měla stejně bych ji nosila)
no a jinak si nemyslím, že co s líbí tobě je pro ostatní ee. Jen si myslím, že málokdo je tak urputnej v prosazování vlastních tělesných ideálů. Jakože když ty napíšeš zě Adel je tlustoprdka je to v oukeji ale když někdo napíše, že výše postovaná přešitá je ošklivá, už máš dorsum ruky na čele...
V jejím věku budu klidně takhle strašit![]()
Taky ti nikdo nebrani, klidne stras. ;) Ale teda v jejim veku, je ji neco pres 40, mohla vypadat podstatne lip, kdyby si nenechala vsechno "vylepsit".
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí