VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 12:04
Reakce na paktofonika:

To je kdo?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 12:06
Reakce na Luna:

No však Victoria Silvstedt 

Offline dzizisketa
8989 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 12:06
Reakce na paktofonika:

Vidím tady slibný transformační potenciál!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 12:10

Niekedy to zájde príliš ďaleko. Aký doktor jej toto mohol urobiť?

Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 12:11
Reakce na paktofonika:

Tak Mutziputzi posílala celkem pohlednou osobu, u které mi přišlo jen, že si zbytečně nechala vycpat airbagy, ale tady bych ji nepoznala. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 12:13
Reakce na Luna:

Tak Mutzi sem dáva fotky z instagramu, tam vyzerajú dobre všetci 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 12:45
Reakce na paktofonika:

Mumie s parukou. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 12:55
Reakce na :

Pochybuju, ze vubec nekde je regulace, i u rekneme vyvedenych zakroku je to stale otazka vkusu, tezko rozhodovat co povolit a co uz ne

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 13:06
Reakce na paktofonika:

Čo to je ?

Online viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 13:11
Reakce na Mutziputzi:

Pokud máme zameteno před vlastním prahem...

hm tak vuci tomuto urcite...

20970 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 13:23

Tak v jejim věku detail málokomu prospěje no. S tim prahem jsem to myslela s prsama v plavkách, jestli je to souditelný

Offline dzizisketa
8989 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 13:36
Reakce na Mutziputzi:

Mně teda přijde lepší, když vše klesá tak nějak přirozeně shodně, ne že v sedmdesáti se budou k nebi hrdě tyčit akorát ty dva pumlíče.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 13:37
Reakce na dzizisketa:

20970 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 13:38
Reakce na dzizisketa:

V sedmdesáti mi to bude už šumák, to je jak tetování - "Představ si až ti bude 80, jak to bude vypadat!", zase šumák ;-)

Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 13:38
Reakce na Mutziputzi:

Ajo takhle, prsa v plavkách. No, tak ty nemám, ale ani v ničem jiným teda. A jinak už jsem zticha, páč jsem zjistila, že bych neprošla výběrovým řízením toho fešnýho farmáře. Splňuju jen číslo bot asi... Se jdu bodnout, děvčata.

20970 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 13:39
Reakce na Luna:

Mně právě utek vo nohu, moje hnáta by mu nekonvenovala

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 13:56
Reakce na dzizisketa:

Ty jo! A jak dlouho jsi krasobruslila? A co bylo nejtěžší se naučit? A kolik času zabírala gymnastická průprava vs. bruslení? Sorry že se tak ptám, ale to mne vždycky zajímalo, jak vypadá takový výcvik a tréninky malých krasobruslařů

Na založení krasobruslařskýho okénka to není, tak jen telegraficky tady ve zjevech :

Brusila jsem od pěti do třinácti. Dotáhla jsem to k dvojitým skokům a ty mi přišly nejtěžší, především lutz a rittberger. Kdybych pokračovala dál, věnovala bych se určitě tancům (a ani náhodou ne sportovním dvojicím, zdaleka nejen proto, že jsem na to byla se svými 172 cm příliš vysoká).

Ta průprava byla mnohem víc atletická než gymnastická. Takže každý den ráno, ještě před školou trénink povinných cviků (na ledě), většinou na promrzlé Štvanici, odpoledne pak buď zase trénink na ledě (většinou holešovický stadion, někdy Eden) nebo tělocvična, v létě atletický stadion (hodně běhy na krátké a dlouhé vzdálenosti, skok do dálky, no a nekonečné série lehů sedů, shyby, ty slavné dřepy... O prázdninách soustředění v Sokolově - tam byl zimní stadión nalepený na atletický, takže tam se přecházelo z jednoho na druhý.

Je to už nějaký ten pátek, Štvanici strhli, povinné cviky jsou zrušené ... ale ten základ bude podobný. 

Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 13:59
Reakce na Mutziputzi:

No teeeda, jenom o nohu? TAKOVÁ ŠKODA! Myslíte, že by prošla Kačka Řepková?

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 14:02

No tohle je úplně ukázkovej případ strašlivejch dud našitejch na kostnatej hrudníček  

Jinak - upravenej nos, check. navařený vlasy, check. přifouknutý pysky, check. Jak podle jednotnýho vzoru.

Já s ní nedávno viděla nějakej dokument, něco jako "jak se žije v Monaku" - setkávala se tam s kamarádkama, a "holky" v tý grupě by od sebe nerozeznali ani vlastní rodiče.

Nehledě na děsivý kolotočářský (leč drahý samozřejmě, div ne ještě s cenovkama) oblečení a projev hodný průměrné žákyně první třídy. Ale jako jo, počítat asi umí líp