Carolina vypadá na tom ledě uplně uchvatně, jak má dlouhý ruce a nohy, pro mě to byl letos asi největší zážitek. Teda dokud to nepřeválcovala právě Gabriella Papadakis
VIP zjevy
Naše tělocvikářka byla svého času poměrně úspěšná krasobruslařka (účast na OH v roce ráz dva) a měla taky dost namakany nohy, možná to bylo i tím, ze měla tak 150 cm, jezdila sportovní dvojice.
Určitě to bude tou výškou, somatotypem a kategorií. Když ty dětičky s bruslením začínají, začínají všechny stejně, trénují na ledě, pak se přidává "suchá" příprava a až v určitém věku se začíná uvažovat o přechodu do páru. Tam se samozřejmě posuzuje ten somatotyp a další věci, takže vytáhlá holčička s vysokýma rodičema, která se nehrne do skoků půjde na tance, postavou malá spíš sportovně založená, houževnatá a odvážná holčička zkusí sportovní dvojice...
A je prostě fakt, že stejná příprava dělá s různými těly různé věci. Carolina (a mnoho dalších bruslařek) má stehna jako kámen, přesto jsou štíhlá.
Teda koukám, kolik je tady kraso divaček, já se přiznávám, že sledovat to bych měla za trest![]()
já to miluju, za trest by byl tenis
No tak ten ja za odměnu, teda na ženský nekoukám, pravda
... i ex kraso bruslařek.
Já to miluju! A navíc bruslení dodnes vděčím za to, že když se chci trochu zpevnit, stačí pár minut během pár dní primitivního domácího cvičení někde na koberci (nohy, ruce, břicho) a hned je to trochu lepší (teda v rámci mých skromných ambicí).
Ty nohy jakoby si pamatovaly celý ty roky, jak jsem jim tenkrát dopřávala 50 dřepů na jedný, 50 dřepů na druhý... atd.
Ja na sporty prakticky nekoukam vůbec,max trošku na olympiádu apod.
Nicméně krasobrusleni mám navzdy spojené s Karolem Polakem a jeho uchvatnymi popisy sukynek posetych flitry ![]()
Já zas s tim, že moje babička je jako tady pár kolegyň, taky to žere, ty Karolový popisy jí na černobílý televizi nestačily, takže na jakýkoli mistrovství k nám dorazila na barevnou a já jsem chudák nemohla koukat na pohádky, zde je asi možné vysledovat příčinu mého odporu ke krasobruslení![]()
Mne hrubě neinteresuje biatlon a závody v silniční cyklistice.
Já jsem krasobruslení zkoušela jako dospělá a je to skvělá věc, no a je pravda, že ty trenérky byly hodně různě stavěné. Ale vždy vysportované a nohy jak šutr, jak píšeš.
Ta naše úča byla fakt miniaturní, ono asi na ty dvojice je to potřeba, když se tam s ni tak hází vzduchem ![]()
Tak samozřejmě nejblbější sporty jsou skoky na lyžích a cyklokros, ten mě úplně fascinuje, jedu na kole a hele do kopce, tak šup kolo na rameno a utikam s nim)))
Ty jo! A jak dlouho jsi krasobruslila? A co bylo nejtěžší se naučit? A kolik času zabírala gymnastická průprava vs. bruslení? Sorry že se tak ptám, ale to mne vždycky zajímalo, jak vypadá takový výcvik a tréninky malých krasobruslařů ![]()
Mě to taky zajímá!!!
Kde je tu krasobruslařské okénko?![]()
Jj, zároveň s prsama. Když už je jedna jednou v narkóze...
Jo, to je další věc. Nikdy to nepochopím. Jsem krásně štíhlá, tak jak bych to zprasila? ano, nechám si našít na hrudník koňskou prdel!![]()
Pro mě Jo, no... Se tu přece mužem beztrestně posmívat jste psala.![]()
Ja som zvedavá ako bude vyzerať tak za 10 rokov. Už teraz je to tragedia

Pokud máme zameteno před vlastním prahem...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí