Mému muži se fyzicky nelíbí, ač jako herečku ji má rád. Ale on na tyhle vnadné typy není. Má "kozofóbii".
VIP zjevy
brrrAle ty boty zase
Jak v tom ty ženský můžou být, neřku-li chodit, nechápu.
woman27 kozofóbie![]()
Marbuša tak jako se vším, jsou chlapi, kterým se to líbí a chlapi, na které už je to moc.
Mam například kamarádku, které se líbí pupkati chlapi. Jakože to fakt preferuje.
Prostě sto lidí, sto chutí.
V černých šatech úplně jiná žena , krásná . Ty vyčesané vlasy!
Ty boty jí nedělají hezké nohy, obzvlášť pásek kolem kotníku. Lodička do špičky (jak říká Fíla Vaněk) by byla k těmto šatům určitě lichotivější.
woman27 myslím že lodičky by k tomu byly blby. Šaty jsou dost dlouhý,takže na nějaký zkrácení nohy není moc prostor.
Každopádně ten pásek kolem kotníků je jen pro štíhlé nohy. Šaty jsou parádní, účes, make-up, ale ta obuv se mi k délce šatů nelíbí. Možná širší pásek - nemá na ty boty prostě nohy. Ale je to detail. Celkově vypadá dobře a upraveně.
brrr To je snad první podařený outfit. Prostě obdařená žena ![]()
To že má nějaká kila navíc, vykompenzovala prádlem, které ji sedí a jak šaty, tak účes se mi líbí. Nakonec ani sandály mě nijak zlé nepřipadají. Tohle se ji povedlo ![]()
brrr v těch šatech jí to moc sluší!
jen teď studuju ty boty - ona má nějaké punčochy/cháče končící před prsty?
RoSa teraz som sa pozrela poriadne a asi ma kompresné pančuchy, takto ich mám aj ja
stes Vykrojený lodičky pořád lepší než ty chudáci malíčky a zaříznutý pásek nad kotníkem.
RoSa ne, kukni na jine fotky, jen si asi natrela nohy samoopalovakem a na prsty uz nezbylo
Řvousenka ale jo, mně je špatně jen když si to na sobě představím,ale lodičky by mi k tomu nějak neseděly,no
Tipla bych to spíš na tyhle punčochy.
https://www.ponozky-tausig.cz/letni-puncochace-summer-8-bez-spicky/

Zdaji se mi byt proklate nizko a ve skutecnosti nejsou. Ale pry je manzelka kralovna a Laffita kouzelnik nebo obracene?![]()
mirajo nechutný! a to ta fotka asi prošla kontrolou, než to pustili ven...
mirajo každopádně je to pekelnej model včetně mejkapu a účesu. A manži.
mirajo - ale to mohli byť pekné šaty, možno trochu výstredné, ale prečo nie, ku patrične slávnostnej príležitosti. Chcelo to ale podľa mňa iba jedno - posunúť ten živôtik o takých 15 cm vyššie . Takto to vyzerá , akoby jej to ceké malo už-už spadnúť . Vlastne ma aj zaujíma, čo jej to na tele drží - nejaké samolepky ?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje