Ramba chtěla být za Dakotu ale moc se to nepovedlo, aneb Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky

Ramba chtěla být za Dakotu ale moc se to nepovedlo, aneb Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky

Řvousenka za Dakotu asi úplně ne... Natáčí film o Simoně Monyové. Ale taky se mi takhle nelíbí.
Jak jsme tu drbaly Toulovou a kde asi nakupuje:
Mám to ve skříni hodně dlouho. Nenašla jsem příležitost. Sem se to, myslím, hodí. Pořídila jsem si to asi před sedmi lety,“ řekla Super.cz Toulová. V dress codu měly být prvky zimy, to prý splnila. „Trošku jsou to vánoční barvy, tím mi to připomíná Vánoce, je to takové mé pojetí,“ vysvětluje.
Kde Toulová své extravagantní oblečení vlastně kupuje? „Hodně kombinuju, koukám do dětského oddělení vzhledem k mé výšce a váze,“ vysvětluje s tím, že nic nevyhazuje a přemýšlí, co s oblečením bude dělat dál.
Tak to můžeme očekávat, že "vynese" pěkné kousky![]()

berush to je geniální hláška ![]()
Ó Rusalko bledá
berush Ta hláška nemá chybu
.
#Řvousenka zepredu ty šaty ještě šly, i když mi připadají nudné, ale vzadu ji neseděly. Dělaly ji pod pasem takovou divnou bouli.
Fiction ja vidim spíš Bílou pani. Na rusalku se mi zdá moc hmotná
rozarka :-)
Luxusní reakce ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.