Karja taky jsem si rikala, co na to kamos!
VIP zjevy
Raduza Garfie S kamarády muže bych se taky nevodila, jsem myslela, ze jako jsou nejak kamarádi všichni. To si dovedu představit, ze se z večírku odchází různě, přitom ve vší počestnosti.
Pamatujete, jak načapal bulvár Smetanu s mladým Trojanem? To teda vypadalo taky blbě. A si to nic nebylo.
Ale teda smutný povolání tohleto čekat celou noc někde před barem, kde se všichni bavi. A většinou asi neuloví nic než nastup do taxíku.
Garfie Vidím to na mráčky v ráji...
Já taky. To není odchod dvou navzájem se podpírajících opilců ![]()
notna Možná dostal tip. (smutný je to teda i tak)
tak jsem si to v tom bulváru taky našla...

notna se Smetanou bych řekla, že tam tokala a byla ráda, že tam toká jeden večer s mladym klukem a Jordy řekl, jasně, v pohodě:D:D:D.
KarjaJsem myslela, že někde pak na základě těch fotek propálila svoje druhé těhotenství, že fakt jako v tom nic nebylo. Ale je to dlouho, možná si do toho už projektuju svoje, že těhotná netoká
A taky si možná pamatuju prd. Včera muz vzpomínal na jednu naši zásadní událost a až podle fotek jsem viděla, ze mi to mozek milosrdně poupravil. Co teprve musi delat s drby o Smetaně ![]()
RoSa No a to mi právě přišlo jako v pohodě, že jdeme z hospody, borec mě obejme kolem ramen...ale to vedení se za ruku, to prostě neuděláš.
Garfie Třeba to byla z jejich strany provokace, vědí, že po nich bulvár jde jak slepice po flusu, tak toho využili. Mě taky na hodové zábavě potkala jedna tetinka s borcem, co jsem znala 2 hodiny a ptala se, jestli mám novou známost, (chodila jsem s někým) no tak jsem ji řekla, že už je prakticky ruka v rukávu, aby měla o čem přemýšlet. Jo a za dva roky jsem si toho frajera vzala. Haha.
Kan To vůbec nevylučuju!!! :-) Taky mám podobný historky z mládí....
Aby měly drbny důvod drbat.
Garfie Přesně, voni maj někteří ten svůj život strašně chudej na zážitky.
KanMyslim že ne, protože Nedvěda bulvár neživí, naopak si myslím, že chce mít klid a Dara, ta chce mít ten pěknej obraz plnej štěstí. Navíc už jí jeden borec online podvedl a nebylo to příjemný. Toho Homolu, jak s ním má dceru, nachytali doslova, že to už neukecal, někde v polích v dodávce.
Karja Tak nemusí ho to nutně živit, stačí jenom chtít vytrolit blbečky novináře. Hele plebs potřebuje chléb a hry. :D
Kan nevim no, já si myslím, že dobře ví, že Dara by za trolení byla akorát tak nas.aná:D:D:D
KanMyslim že ne, protože Nedvěda bulvár neživí, naopak si myslím, že chce mít klid a Dara, ta chce mít ten pěknej obraz plnej štěstí. Navíc už jí jeden borec online podvedl a nebylo to příjemný. Toho Homolu, jak s ním má dceru, nachytali doslova, že to už neukecal, někde v polích v dodávce.
No teda a já myslela, že se rozešli jen tak a ještě jsem si říkala, že on pro ni nebyl asi dost posh. To jsem jí teda křivdila. Chudák Dara. Co se člověk nedoví po takovejch letech!
Garfie a k tomu, k tomu v tý době nějak probíhal soud ohledně té dopravní nehody, jak tam zemřel ten motocyklista, že? Někde to zpětně popisovala to období a bylo mi z toho fakt šoufl...jakože jdeš od soudu, máš malý dítě, dáš ho na hlídání v noci, jdeš na koncert partnera, aby ses odreagovala a podpořila ho, on se zdrží a ráno máš telefonát z blesku.....
RoSa No a to mi právě přišlo jako v pohodě, že jdeme z hospody, borec mě obejme kolem ramen...ale to vedení se za ruku, to prostě neuděláš.
No nevim. My starý struktůry když jsme za mlada takhle - tělo na tělo - odcházely z provozovny, tak si ještě pamatujeme jak to většinou končilo
Ale my jsme jinak nebyli v normálním životě moc kontaktní... takový to objímání i držení se za ruce je možná in až v dnešní zkažený době ![]()
Jo, Daru asi tyhle fotky moc nepotěšily, tu její dokonalou idylku trochu podkopávaj.
A nechce si Rolincová naklonil davy...vizáží to neudělá, možná chystá nějaký megakoncert
kdysi , kdyz zajem uvadal, to udělali s Rytmusem myslím, že se jako rozešli. Pak se ji to teda vymstilo, ikdyz Pavka je lepší úlovek, o tom zadna.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje