VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Kokoska
34428 příspěvků moje polička 30. července 2025 09:05

Pry futuristicky oblecek. Hlavne ty silonky a spinave baleriny tomu dvaji ten spravny akcent

Zdroj

Offline Sweet Potato
39965 příspěvků moje polička 30. července 2025 09:18

KokoskaZrovnato sem nesu. Vždy zvažuje, jak moc může být kreativní!

Offline Kokoska
34428 příspěvků moje polička 30. července 2025 09:20

Sweet Potato a kdo jiny by to pry mel nosit

Offline Karja
44255 příspěvků moje polička 30. července 2025 09:25

Já mám ráda příběhy, zjevky časem vyšuměj. A jako ted v červenci mi utkvěl příběh Karel Kašák a Kateřina Bláhová, což je on nějakej no name moderátor a ona no name zpěvačka. Po něm bylo vyhlášeno celostátní pátrání, když se u ní několik dní zapomněl na záletech a ted jsou teda asi dva měsíce spolu, s prohlášeními, jak se milují a kolik toho prožili, to je uplně jiná forma bizáru tyhle dva. 

Offline Sweet Potato
39965 příspěvků moje polička 30. července 2025 09:25

Kokoska

Ty balerinky mne málem dojaly. Taky jste ustřihávaly gumičku u cviček a barvily je duhou?

Offline Sweet Potato
39965 příspěvků moje polička 30. července 2025 09:26

Karja Je, tahle jména na mne pořád vyskakují a já to ugnoruju, že vůbec nevím, kdo to je. Tak neignorovat, říkáš?

Offline Karja
44255 příspěvků moje polička 30. července 2025 09:53

Sweet Potato Jako ted už to nechytneš no:D:D, to seš pozadu tak o 4 články, pozdě :D

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 30. července 2025 10:35
Reakce na Sweet Potato:

Kokoska

Ty balerinky mne málem dojaly. Taky jste ustřihávaly gumičku u cviček a barvily je duhou?

​Já prosím ustřihávala a odmítala jsem ty s tou trikolorou,  se mi to v osmi nehodilo k outfitu. Bílý triko že spartakiády a plátěná sukně do gumy. V culickách berušky, nebo kopretiny. No kočka jsem byla.

Offline Kokoska
34428 příspěvků moje polička 30. července 2025 10:40

Sweet Potato my jsme naopak kridovaly, aby byly bily! Pak kdyz se duplo, viril kolem bily prach

Offline Sweet Potato
39965 příspěvků moje polička 30. července 2025 10:54

Kokoska Ale to se křídovaly na tu Spartakiádu, ne?

Offline Beranka
416 příspěvků moje polička 30. července 2025 11:57
Reakce na Karja:

Já mám ráda příběhy, zjevky časem vyšuměj. A jako ted v červenci mi utkvěl příběh Karel Kašák a Kateřina Bláhová, což je on nějakej no name moderátor a ona no name zpěvačka. Po něm bylo vyhlášeno celostátní pátrání, když se u ní několik dní zapomněl na záletech a ted jsou teda asi dva měsíce spolu, s prohlášeními, jak se milují a kolik toho prožili, to je uplně jiná forma bizáru tyhle dva. 

​Taky jsem se do toho vnořila vůbec nevím proč, vůbec jsem nechápala, o co jde. Na IG jsem začala sledovat tu jeho mladičkou ex, chvíli i tu zrzavou a Kašáka. Kašák byl nuda a ta zrzavá mi přišla, že je jako manželka toho bývalýho od Anny K. Viděla jsem videa z Varů a nevěřícně zírala. Vidím v tom tvrdý drogy. Jiný vysvětlení nemám. Teď čekám, kdy se potvrdí, že ten divnej týpek (Kašák) fakt obral kámošky o prachy.

Offline Karja
44255 příspěvků moje polička 30. července 2025 12:05

Beranka Ha, je to chytlavý příběh že:D:D. Já teda jedu jen na článcích na super.cz nebo expresu, takže to už je takový přežvejkaný originál, ale i to stačí. Nějaký videjko jsem si taky teda pustila, aby ten bizár měl pořádnej šmrnc, a měl tedy.Ta nová paní je nějaká uplně špatná, ty její myšlenkové pochody...... A vzhledem k tomu, že se dnes dle nového článku opět obuli do té ex (chudák holka), tak věřim v další vývoj a další story.

Offline Beranka
416 příspěvků moje polička 30. července 2025 12:25

Karja Má to strašně pomalý vývoj:-) Dneska jsem zaznamenala, že Kašáka zas Prima vzala do práce (nevím, co tam moderuje, letmo jsem kdysi zaznamenala jen jeho sestru modelku, resp. její příběh z dětskýho domova).

Co mě překvapuje v diskuzích na IG i ve vyjádřeních, že tihle mladí se nějak dělí na čisté duše (zde je to ta ex) a prázdné duše (zrzavá). Od našich mladých to neznám, možná jsem to jen nezaznamenala, až přijedou, musím se zaměřit, jestli to nějak používají.

Offline Beranka
416 příspěvků moje polička 30. července 2025 12:27
Reakce na Kokoska:

Pry futuristicky oblecek. Hlavne ty silonky a spinave baleriny tomu dvaji ten spravny akcent

Zdroj

​Připomnělo mi to kombinézu Ester ledecké (ale ta se mi líbí).

Offline Sweet Potato
39965 příspěvků moje polička 30. července 2025 12:32

Beranka Karja 

Tak vám Ď. Už po tom pátrám.

Každý den se u mě někdo střídá a celý můj malý vesmír se spojil, abych to zvládla. Nejsem sama a nikdy nebudu, a teď už to vím! Odpouštím a vstřebávám, stále miluju,“ dodala.
Tohle je patrně ta čistá duše, že?

Offline Beranka
416 příspěvků moje polička 30. července 2025 12:36

Sweet Potato Ano, toto je čistá duše.

Offline 999
19632 příspěvků moje polička 30. července 2025 12:51

Tereza Kostková nafotila nádherné modely nějaké módní návrhářky...Tak snad si to někdo koupí :-).

Offline Pavlena
6901 příspěvků moje polička 30. července 2025 12:54

999 K modelu se nevyjadřuji, ale tohle foto to má jako prodat..?

Offline 999
19632 příspěvků moje polička 30. července 2025 12:57

Pavlena Taky mě to překvapilo :-).

Offline continuity
42365 příspěvků moje polička 30. července 2025 12:59

Pavlena co ti vadí? jako fotka z dovolené moc povedené