Pry futuristicky oblecek. Hlavne ty silonky a spinave baleriny tomu dvaji ten spravny akcent ![]()

KokoskaZrovnato sem nesu. Vždy zvažuje, jak moc může být kreativní! ![]()
Sweet Potato a kdo jiny by to pry mel nosit ![]()
Já mám ráda příběhy, zjevky časem vyšuměj. A jako ted v červenci mi utkvěl příběh Karel Kašák a Kateřina Bláhová, což je on nějakej no name moderátor a ona no name zpěvačka. Po něm bylo vyhlášeno celostátní pátrání, když se u ní několik dní zapomněl na záletech a ted jsou teda asi dva měsíce spolu, s prohlášeními, jak se milují a kolik toho prožili, to je uplně jiná forma bizáru tyhle dva.
Karja Je, tahle jména na mne pořád vyskakují a já to ugnoruju, že vůbec nevím, kdo to je. Tak neignorovat, říkáš?
Sweet Potato Jako ted už to nechytneš no:D:D, to seš pozadu tak o 4 články, pozdě :D
Kokoska
Ty balerinky mne málem dojaly. Taky jste ustřihávaly gumičku u cviček a barvily je duhou?
Já prosím ustřihávala a odmítala jsem ty s tou trikolorou, se mi to v osmi nehodilo k outfitu. Bílý triko že spartakiády a plátěná sukně do gumy. V culickách berušky, nebo kopretiny. No kočka jsem byla.
Sweet Potato my jsme naopak kridovaly, aby byly bily! Pak kdyz se duplo, viril kolem bily prach ![]()
Kokoska Ale to se křídovaly na tu Spartakiádu, ne?
Já mám ráda příběhy, zjevky časem vyšuměj. A jako ted v červenci mi utkvěl příběh Karel Kašák a Kateřina Bláhová, což je on nějakej no name moderátor a ona no name zpěvačka. Po něm bylo vyhlášeno celostátní pátrání, když se u ní několik dní zapomněl na záletech a ted jsou teda asi dva měsíce spolu, s prohlášeními, jak se milují a kolik toho prožili, to je uplně jiná forma bizáru tyhle dva.
Taky jsem se do toho vnořila
vůbec nevím proč, vůbec jsem nechápala, o co jde. Na IG jsem začala sledovat tu jeho mladičkou ex, chvíli i tu zrzavou a Kašáka. Kašák byl nuda a ta zrzavá mi přišla, že je jako manželka toho bývalýho od Anny K. Viděla jsem videa z Varů a nevěřícně zírala. Vidím v tom tvrdý drogy. Jiný vysvětlení nemám. Teď čekám, kdy se potvrdí, že ten divnej týpek (Kašák) fakt obral kámošky o prachy.
Beranka Ha, je to chytlavý příběh že:D:D. Já teda jedu jen na článcích na super.cz nebo expresu, takže to už je takový přežvejkaný originál, ale i to stačí. Nějaký videjko jsem si taky teda pustila, aby ten bizár měl pořádnej šmrnc, a měl tedy.Ta nová paní je nějaká uplně špatná, ty její myšlenkové pochody...... A vzhledem k tomu, že se dnes dle nového článku opět obuli do té ex (chudák holka), tak věřim v další vývoj a další story.
Karja Má to strašně pomalý vývoj:-) Dneska jsem zaznamenala, že Kašáka zas Prima vzala do práce (nevím, co tam moderuje, letmo jsem kdysi zaznamenala jen jeho sestru modelku, resp. její příběh z dětskýho domova).
Co mě překvapuje v diskuzích na IG i ve vyjádřeních, že tihle mladí se nějak dělí na čisté duše (zde je to ta ex) a prázdné duše (zrzavá). Od našich mladých to neznám, možná jsem to jen nezaznamenala, až přijedou, musím se zaměřit, jestli to nějak používají.
Sweet Potato Ano, toto je čistá duše.![]()
Tereza Kostková nafotila nádherné modely nějaké módní návrhářky...Tak snad si to někdo koupí :-).

999 K modelu se nevyjadřuji, ale tohle foto to má jako prodat..? ![]()
Pavlena Taky mě to překvapilo :-).
Pavlena co ti vadí? jako fotka z dovolené moc povedené ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.