Luna Kdyby byla mladší, řeknu, že v dětství jí odmítli koupit mončičáka
Edit: už vím! Tenkrát byla na mončičáka moc stará!
LunaJá jsem vždycky co se týče trendů ve vlne opozdilců, ale toto doufám nechytnu. Ovšem kdo to vymyslel, tak je fakt dobrej. Představ si, že vymyslíš takovou číčovinu a najednou to má půl světa, to musí být pocit:D
Karja Presne, snazim se o totez kazdy den!![]()
LunaVíš, jestli nevymejslis dobrý věci....
Karja No to mě nenapadlo, já debil furt něco vkusnýho, art jakési a k tomu dva lajky od nejlepších přátel žejo...![]()
Luna no ale takhle ten kapitalismus nevybudujes, polepsi se![]()
Luna musis na to jit podle klasika - To je blby, to se bude libit!
Luna však venčí. To je hračka toho psa...
Tak to dopadá, když ji tleskanky a bulvár furt cpou,že vypadá jako holčička.
Já jsem opět mimo. To je ted nejakej trend, ten moncicak? A to má na ty kabelce nebo kde? A to nosi i dospělí? ![]()
Raduza Jo to je teď strašný hit. Mají to všude a všichni, malou chlupatou zrůdičku, tak do 10 let bych to tolerovala, ale u starších je to už peklo. Cena je taky šílená, včera u pana Ťonga ve večerce to obdivovala a komentovala nějaká slečna.
Kan Ty, co vídáme, jsou fejkové. Ta Dáši asi ne?
![]()
bublifuk - nesledujem „ trendy “. takže ma ani nič iné, ako to, či píšete, ,a sice že je to hračka pre psa, nenapadlo .
Kan aha, díky za vysvětlení ![]()
Raduza Můžeš si ho koupit i na Alze :-).

Já jsem opět mimo. To je ted nejakej trend, ten moncicak? A to má na ty kabelce nebo kde? A to nosi i dospělí?
Ono soucasti toho trendu je, ze to objednas, ale nevis, jaka barva ti prijde. A to prekvapeni ma vzbuzovat "pocit stesti" ![]()
Jsou uz takovi, kteri to sbiraji, a utraceji za to hrozne penez.
Raduza Ani ja ne - uz pro to, ze ve mne by to "pocit stesti" rozhodne nevzbudilo ![]()
Tak u nás je trendy 6 ročná vnučka, ale netušila som, že je to tak drahé. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.