999 Je to hrozný, to je snad momentka z toho focení. Ale to tričko se mi líbí, já si to snad koupim, i když to má snad XL, když to tak zakasává...
VIP zjevy
Sweet Potato Beranka Tak toto názvosloví neznám také. Ale té čisté duši se nedívím, ona je hodně mladá a v jejím věku bych to celé snášela hodně špatně, myslím, že ona to bere ještě dost dobře a pěkně se k tomu postavila, jak se vyjádřila až po čase a tak.
Karja No můžeš posoudit, jestli je to jen momentka :-).
999 Bez retuše asi:D:D To tričko chci, to bude drahé ted po promu, natisknu si to sama:D:D
Beranka ta sestra mi přijde dobrá, angažuje se v pomoci dětem z dětských domovů, mám pocit, že hlavně při jeho opouštění. On je podle mě známý jen díky tomu, že je její bratr.
continuity tak každopádně, šak sežvýkaná po dlouhé cestě.. ![]()
999 Nechápu, jak muže profík nechat téct vodu z obrázku.
Ale ta Kostková je v obličeji moc pěkná a je mladši jak já, jo? To jsou věci.
Kan my nevíme.....budeš nám muset dát foto a vek![]()
999 to je model pro ty, co nežehlí, aby rovnou viděly jak to bude vypadat...
Catherinne takhle teda vypadají všechny lněné hadry, budiž, ale nemusí být o 2 čísla větší a triko o 4. Promo na jedničku, no.
Sweet Potato Co to je nechá téct vodu z obrázku? ![]()
Catherinne no ale my co nezehlime si to prave nekoupime!!![]()
notna Že vodní hladina není vodorovně.
Sweet Potato Dik za vysvětlení.
Tereza Kostková nafotila nádherné modely nějaké módní návrhářky...Tak snad si to někdo koupí :-).
Slovutná návrhářka to vytáhla z nějakýho sekáče, ne? Starý neprodaný hadry někdy z devadesátek...
Sweet Potato Beranka Tak toto názvosloví neznám také. Ale té čisté duši se nedívím, ona je hodně mladá a v jejím věku bych to celé snášela hodně špatně, myslím, že ona to bere ještě dost dobře a pěkně se k tomu postavila, jak se vyjádřila až po čase a tak.
Tak jsem si přečetla článek na idnes a kromě čisté a prázdné duše je ještě umělecká duše - Kašák.
Jinak tam je v diskuzi odkaz (jdu fakt do hloubky) na pořad Bubílkový, kde říká, že ta prázdná duše, která byla nějakou múzou Krampola, vzala ke smrtelný Krampolově posteli tu uměleckou duši Kašáka (Krampol ho vůbec neznal) a ten mu vyprávěl vtipy.
Evaeva - já právě taky trochu znala jen tu ségru, díky její práci
Beranka No jako chytá se toho kde kdo, ted tuhletu trojku pozvali někam na okresní soutěž miss, asi s vidinou, že se tam poperou a bude z toho nějaká reklama. Nepoprali se. Ale už to začíná být vyčpělé to téma.
A ta paní, já nevím, to je PR, prvně muza Krampola, pak paní u které se peleší a zatím ho někdo nahlásí jako pohřešovaného. Mně je těchto lidí, co nic neumí, nejsou zajímaví ale nějak to nedokážou přijmout hrozně líto:D:D:D
Beranka Na mne nějak předušováno
Omlouvám se příznivcům labubu, ale já to fakt nechápu.![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje