![]()
on ty free sóla leze akorát nad vodou, což není zas tak riskantni, pokud umí plavat. Jinak leze normálně na laně, to sportovní lezení není o moc nebezpečnější než lyžování třeba.

![]()
on ty free sóla leze akorát nad vodou, což není zas tak riskantni, pokud umí plavat. Jinak leze normálně na laně, to sportovní lezení není o moc nebezpečnější než lyžování třeba.

continuity lezci maj stejne nejhezci postavy![]()
rasaNori a taky nemají v hlavách úplně vymeteno. Vlastně jsem nepotkala lezce, co by byl blbý.
continuity no tak tady bych mohla pár příklady přispět:D
Fakt? Ten od continuity se mi zdá docela malej... a moc šlachovitej. Hezký bejvaj tenisti, aspoň teda mívaj moc pěkný nohy ![]()
barbucha hele 184 cm. Nesedělo mi na něj to indický příjmení, tak jsem ho proklepla. ![]()
SunEclipse což může být perspektivní, pokud má prachy ![]()
rasaNori moc lezců neznám, ale Adam Ondra mi přijde moc hubený ![]()
Fotbalista, tenista, lezec, ...možno,že nie je až tak dôležité, aký šport chlap robí, ako to, že ho robí. Koľko tučných, bruchatých chlapov by mohlo vyzerať o 100 % lepšie, keby nejaký robili !
To úplně špičkoví úplně malí nebývají, to je u toho lezení trochu handicap.
Evaeva ten je snad jediný co se mi jako chlap nelíbí a ještě jak ho znám osobně...
rasaNori jo, to věřím, působí trošku jako mimoň. Ale mně šlo o typ postavy.
SunEclipse A ještě po něm žádná velká kačka moc nezbyde.
continuityNedvěd je malej, ten nehlavickoval, tak mohl být viceprezident Juventusu:D
Fotbalista, tenista, lezec, ...možno,že nie je až tak dôležité, aký šport chlap robí, ako to, že ho robí. Koľko tučných, bruchatých chlapov by mohlo vyzerať o 100 % lepšie, keby nejaký robili !
Ale zas se nedrzej moc doma, těžký to je no!
Evaeva ten je snad jediný co se mi jako chlap nelíbí a ještě jak ho znám osobně...
Muž se s Ondrou potkal pracovně, dceřin kamarád ho vídá v soukromí a oba o něm mluví moc hezky.
Z fotbalistů snad jen Poborský, ale teď ve vyšším věku, mi přijde, že by mi mohl imponovat. Jinak nic. Ale nesleduju to, tak mám velmi omezený přehled. Ale ten Poborský teď vypadal někde velmi šik a ještě mluvil souvisle, mělo to hlavu a patu, úplně jsem hleděla na ten projev. Ale taky to bylo jednou, možná jeho světlá chvilka ![]()
notna Ne, ne, Poborský umí mluvit rozumně opakovaně :-)
brrr To má moje sympatie.
Jo, tak Poborskyho bych taky neodmitla!

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.