Ažoči přecházejí.
VIP zjevy

To je boží, Melania vypadá jak nějaká hororová postava od Trevora Hendersona nebo La Llorona na galavečeru 
To je boží, Melania vypadá jak nějaká hororová postava od Trevora Hendersona nebo La Llorona na galavečeru
![]()
a je vubec v poradku mit uvnitr klobouk, podle etikety?
dzizisketa strašně bych chtěla vědět, co se Kate honí hlavou:D
Myslím, že dáma klobouk odkládat nemusí, aspoň moje babička (ročník 1920) v divadle klobouk neodkládala. Byl teda jiných rozměrů ![]()
baltik samozrejme
Celá ta návštěva mě strašně baví!!! ![]()
To je výborný! ![]()
Já mám pocit, ze cela královská rodina si z nich dela srandu a oni jim to žerou
Jako ce ta pompa a on je tam jak slon v porcelánu
Viděla jsem komentář,že celá Británie začala operaci "podkuřováni" ve stylu účel světí prostředky.
Takže Trumpa vozí v kočáře a pořádají ty večeře a ono to nese ovoce.
rasaNori tipla bych si taktiku, že na toho blba budou pro dobro Evropy hodní. I takové nemilé povinnosti bohužel přijmuli s královským majestátem. Akorát že za týden už oranžán na všechno zapomene, teda kromě toho, že chce taky nosit šerpu a diadém a pořídí si kočár.
dzizisketa ježiš, to je boží! ![]()
Připomíná mi to takové ty "šokující" záhadologické články, které na mě vyskakují na Facebooku: tři přátelé se vyfotili a podívejte se, co se stalo, je to duch tety Filomeny?
Pinot Noir to je přesný ![]()
Tahle její póza má značný meme potenciál, snad nějaké memes brzy vzniknou!
Jinak Melanie má otřesně kulatá záda, když vystupovala z letadla ve Windsoru bylo to ve srovnání s Kate do očí bijící.
Mě je Melanie skoro líto, je tam něco silně v nepořádku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje