Makara to souhlasím, asi bych nejen strihla, ale i umyla....ale jako průser to úplně nevidim. A ráda ho tedy nemám.
VIP zjevy
Aha , jsem nepozorná , zmátly mě ty vlasy.![]()
MP Marge tak když mi volal tchan, at si z bytu od babi vemu co chci, tak jsem si z knihovny vzala právě obě Betty, vejce i život. A zjistila jsem, ze vejce jsem nečetla. A protože cirkus i s zivitelem právě zmizel na hory, jdu na to:D
Muj tatinek, velky milovnik Betty, rikaval, ze spisovatelka, ktera dokazala napsat humorny roman z prostredi tuberkulozniho sanatoria, zaslouzila nejmin Pulitzerovu cenu!
S tvým tatínkem bych si byla fakt rozuměla
Chlap, kterej má rád Betty, to je unikát! ![]()
Studijní literatura

Bettyno psaní bylo terapeutické. Její život byl fakt úplně jiný. Čtení jejích knížek je terapeutické zas pro nás. Díky za geniální překlady!
Doufám, že by se smála, že ji probíráme ve zjevech.
Řekla bych, že všechny sestry Bardovy byly docela pěkné ženské.
S tvým tatínkem bych si byla fakt rozuměla
Chlap, kterej má rád Betty, to je unikát!
On ji zboznoval! Dokazal citovat cele pasaze zpameti ![]()
MP Marge tak když mi volal tchan, at si z bytu od babi vemu co chci, tak jsem si z knihovny vzala právě obě Betty, vejce i život. A zjistila jsem, ze vejce jsem nečetla. A protože cirkus i s zivitelem právě zmizel na hory, jdu na to:D
Tak si to uzij a dej vedet, jak se Vejce libilo!
Archivářka já děkuji, jednu už jsem měla a další dvě už frčí domů… ![]()
jinak bych chtěla připomenout , že paní Eva Marxová (bohužel již tlumočí v jiném vesmíru) dělala i Jamese Herriota
mám starší vydání Vejce a já (ne od Marxové) a je to o dost jiná kniha
Archivářka Děkuji, Betty a my vůbec neznám...
Archivářka Díky za tip, už mám v knihovně objednáno ![]()
Mě teprve teď napadlo trochu pogůglovat a dají se najít fotky jednak Betty, jejích dcer i Dona, jakož i té farmy na Vashonu, jak měla fotku MP Marge . A taky teprve teď mě trklo, že zemřela mladá, bylo jí padesát.
Lenka22 tak to jsem si musela najít, teda jsem si ho představovala úplně jinak

Samantha Tak teď jsi tu bábovičku teprve rozkopala.
Já to četla někdy ze začátku gymplu, když mluvila o vzhledu nebo módě, ať už o dcerách nebo té kamarádce v leopardích kalhotách, představovala jsem si to jako něco současného, co bych taky chtěla. A asi mi ty představy někde v podvědomí zůstaly.
Samantha jo, no, oni ti lidi, byť třeba i elegantní, tehdy vypadali prostě jinak, nevím, čím to je.
A taky jsem měla představu Dona úplně jinou:-)
pecka To je děsivý! A kličenku vyhrává ten pár kopírující Westa a Biancu
Hezký to není a originální taky ne.
pecka to je … no, řekla bych, že selébrity v Česku mají co dohánět ![]()
3x
3
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje