continuity Hele někde má vlasy, někde ne. Jak to teda je?
Jinak teda - i miliardář může zůstat buranem.
VIP zjevy
Marbuša nemá už
Ramba na premiéře filmu v negližé.
Příšerný. Materiál zjevně tak za 50 korun metr... a eště blbě ušitý - pod pravou rukou má větší díru než pod levou, kde jí naopak kus hadru přebejvá ![]()
Co to s těma lidma je? To si nemůže přinejhorším půjčit něco normálního od šťastnější kámošky?!
stes mas to u mne,někdy si to vyberu, než jsem to našla, našla jsem taky Richarda Chlada ve lvi kůži a Richarda Chlada s rozepnutým poklopcem. Jsem těsně po obědě a trávení to věru neprospělo.
Vekslák style level 2025.
Blanka luciole Bartoškovou bych do zjevů nedala, ale taky mi to nepřijde moc povedené. Šaty vypadají krátké, lehké jako letní, k tomu mi nesedí tlusté černé punčocháče a ty boty. I ten kabát mi k tomu nesedí. V podstatě nic není úplně špatně, ale vypadá to tak nějak dětsky to oblečení. Jako pro malou holčičku. Krátké šatičky s kabátkem a kotníkové botky. Možná je to fotkou nebo taky mnou, protože Bartošková se mi zdála stylizovaná do holčičky i v některých outfitech ve Varech.
notna Asi tak. Ikdyž mně přijdou nějak mimo mísu všechny hadry i jednotlivě. A s poznámkou o Varech souhlasím.
Dobrou chuť!

Bartošková mi nevadí ačkoliv to umí líp... asi je to jen fotkou a ty punčochy jsou taky (tmavo)modrý, při bližším srovnání s černejma botkama! Šaty by mohly bejt kapku delší, to jo. Ale kabát je super.
Celkově tentokrát žádná výhra, ale taky žádná tragédie.
Didoprčic ![]()
continuity Hele někde má vlasy, někde ne. Jak to teda je?
Jinak teda - i miliardář může zůstat buranem.
U lva je to jasný příčesek ![]()
luciole bestie!
luciolefakt díky ![]()
Tak mně se její styl líbí a neshledávám na něm nic nepatřičnýho. Vlastně jsem na ní ještě nikdy neviděla nic, co by se mi vyloženě nelíbilo. Šaty mi krátký nepřipadaj a ty barvy pod bleskem asi vypadaj trošku jinak. Takový nomální oblečení do kina, no.
Spíš mě zarazilo to, kolik lidí na tý premiéře, včetně režiséra a herců, má opraný džíny, tenisky, outdoor atd.
luciole Hele, takovouhle svlečenou fotku měl někdy před 20 lety Patrik Berger, škoda, že to nedohledám pro porovnání. To teda bylo FAKT něco jinýho.
Tak když už jsem to ze zvědavosti našla, jsem se s váma musela podělit! ![]()
luciole Není to ono, ale taky dobrý
A to zjevů to rozhodně nepatří! Chtěla jsem to dát jako porovnávačku s Chladem, ale nenašla jsem to.
Ten Chlad na svůj věk vypadá dobře, ale vždycky má styl slizoň. On to dokáže asi udělat i z džínů a košile. Svým způsobem je to vlastně obdivuhodný takhle si držet styl ![]()
lucioleRozumím tomu, že se někomu líbí. A rozhodně nepatří do zjevu, už jsem to psala.
luciole Moje oči ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje