Ja bych prosila pred fotky Chlada davat upozorneni, treba jako kdyby jste chtely dat fotku obriho pavouka ze sklepa, hada nebo tak.
VIP zjevy
Jsem si zrovna včera říkala, že toto vlákno nějak spinká, že nudaaaa...pámbíček mě potrestal
Jj to když bude nejhůř, můžete si říct, že tohle má někdo doma a tohle i něco večer očekává...aaaaaaaaaaa
Karja to přece on někde v rozhovoru říkal. Že ženská je od toho, aby tyhle očekávání plnila.
Tabea No právě!
Tabea no zrovna u nej si vzdycky rikam, ze ten ma jediny stesti, ze ty prachy nejak dokazal nakumulovat, protoze jinak by si u zenskych moc vyskakovat nemohl...
Jj to když bude nejhůř, můžete si říct, že tohle má někdo doma a tohle i něco večer očekává...aaaaaaaaaaa
Tak ja myslím, že každý zboží ma svýho kupce a že svou cílovku má, my jsme tady specifická bublina.
Allysa Ehm, já bych řekla, že ta jeho cílovka je specifická bublina:D:D:D
Karja Možná je to přesnější formulace, jo
Ale já když občas vykouknu, tak se nestačím divit ![]()
Ale no tak, to tu nikto nedokáže oceniť ani len estetické kvality tak originálnej fotky pána Chlada ? Veď by sa tak pekne vynímal ako plakát na stene v izbe mladičkej študentky ! ![]()
Blanka Šmarjá ![]()
Prý jde na večeři
brrr Princezna na klíček...
Ta ženská snad zešílela. Si plete návštěvu u papeže s castingem na horror ![]()

barbucha však helouvíííín se blíží...
barbucha Asi to brala jako formu fascinatoru? Ale nevim, oni jak jsou zvyklý mít něco furt na těch hlavách, tak asi už obtížněji zhodnotí, co je moc už:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje