Jsem si jistá, že Monike má s Andrejem (Agrofertem) napsanou velice detailní smlouvu. Ona bude k dispozici pro marketingové účely, nebude moc mluvit, instáč jí bude někdo kontrolovat a nebude ukazovat zahradníka. A Andrej jí nadále zajistí pohodlný život. A Monča si to umí velice dobře spočítat, 100% i tu variantu, kdyby nesekala latinu.
VIP zjevy
Zahradník mě rozesmál, ale je fakt, že jsme borce už dlouho neviděli. A přitom vypadá líp než Andrej.
continuity tipla bych si, že ta rozluka je z důvodu jisté nedostatečnosti a Monike je holt mladá, no. Andrej má svůj klid, zahradníci mu necouraj po baráku, Monča si může ještě užít aniž by to negativně ovlinvilo průzkumy, win win situace.
continuity skoro kazdej vypada lip!
andulka01 Počítám, že zahradník fotil ten obrázek celé Babišovic rodiny pod palmou. ![]()
brrr ewwww ![]()
Jsem si jistá, že Monike má s Andrejem (Agrofertem) napsanou velice detailní smlouvu. Ona bude k dispozici pro marketingové účely, nebude moc mluvit, instáč jí bude někdo kontrolovat a nebude ukazovat zahradníka. A Andrej jí nadále zajistí pohodlný život. A Monča si to umí velice dobře spočítat, 100% i tu variantu, kdyby nesekala latinu.
úplně to slyším...pozri Monike, teho zahradníke mi domů netahej, jinak nebude dovolenke.
Do železa teda určitě ne ![]()
Život v Česku
Babišová vypadá v 51 letech jako panenka. Snímek z koupelny dokazuje, že rozhodně nepatří do starého železa
Před 1 dnemMonika Babišová si s manželem Andrejem Babišem a dětmi užívá zasloužený odpočinek na rodinné dovolené. Se snímky zatím půvabná blondýnka šetří a ani neoznačuje, kde se nachází, ale fanoušky ve středu potěšila fotografií v bleděmodrých šatech. "Jde se na véču… všude samé kytičky," napsala na sociální síti. Komentáře59
ŘvousenkaJJ, do plastů by se hodila víc :-D
Já vim, kdysi jsem to hledala páč mi bylo divný proč někdo v bílým a jinej zas v černým. Zjevně je to ale vázaný čistě na funkci a ne na individuální vyznání - taková Maxima je pořád katolička a stejně musí mít černou.
Smlouvu budou mít určitě... ale myslím že chudák Monike si moc neužije - jednak se případnej nápadník bude bát že ho nechá Andrej vodkrouhnout a ani Monike se do toho moc nepohrne, aby byly dovolenke a outfite.
Samozřejmě že Andrej má naopak povolený známosti, čím víc tím líp, nejlépe veřejně, aby se předved před voličema jako správnej (alfa) samec!
barbucha protože je provdaná za protestanta, v tom odkazu to bylo napsané.
Kokoska To je hezký, jak se proplejtají odpovědi ze dvou témat ![]()
stes protestant proti vsemu ![]()
stes Predloni nebo kdy nosil v kapse jezulatko![]()
![]()
No dyk, a ten protestant je náhodou hlavou státu ![]()
Já se vždycky divila, že ji nenutili změnit církev, jinde by asi jiný vyznání netolerovali... přičítala jsem to nějaký holandský svobodomyslnosti, ale teď koukám že nakonec tam mají katolíci dneska většinu (teda z těch co se vůbec k nějakýmu vyznání hlásej). Zajímavý, jak se to tam změnilo, jak jsou ty původně zarytý kalvinisti prakticky v menšině...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje