Manželky nekatolickejch králů a prezidentů nebo královny mají mít černej závoj (pokrývku hlavy) i outfit, ty katolický mají povolenou bílou. Ale obojí samozřejmě decentní, což je slovo který tahle teta nezná.

Manželky nekatolickejch králů a prezidentů nebo královny mají mít černej závoj (pokrývku hlavy) i outfit, ty katolický mají povolenou bílou. Ale obojí samozřejmě decentní, což je slovo který tahle teta nezná.

barbucha taky se mi to nelibi, prislo mi to jak parodie na trnovou korunu.
brrr Božinečku!
barbucha Neneeee ![]()
Prosím vás a Monike je pořád s Babišem? já jsem nabyla dojmu, že jsou v nejaké rozluce.
continuity žijou odděleně, ale občas se sejdou a demonstrujou, jak je pro ně důležitá rodina.
barbucha Takových prachů to muselo stát a to listí vypadá jak z Temu za 20 CZK.![]()
barbucha jak z konťasu u hřbitova po dušičkách
Kokoskahlavně když ji Andrej někam vyveze?
continuity Řekla bych, že to Monike nedělá zadarmo, Andreje to stojí nějaké to "držhubné", proč asi zdražilo Agrofertí kuřecí v akci v Kaufu a Lídlu? (náš kocour preferuje kuřecí prsa)
continuity A ten jeho kluk je nejakej zaraženej na fotkách, snad se nebojí nějakých prázdnin v zahraničí jako starsi brácha.
Jak se tu polemizovalo, že každý zboží má svého kupce, tak se nám tu sešli hezky. Ti by k sobě pasovali, Chlad a Monike ![]()
Karja Zlá, zlá!
notnaženy vyměnila jednoho staříka nad hrobem za jiného?
Já si myslím, že ona sice vypadá, že nezvládne malou nasobilku, ale spočítat si to umí a už Babiš ji zabezpečil.
notna Já myslím, že Monike není tak submisivni, ona chce někoho jako byl ten jeji zahradník;-)
Hlavne je Monike pro Chlada stara!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.