Sorry, jsem se na mobilu netrefila na toho správnýho, normálně mrkajícího smajlíka. Jsem se na mobilu netrefila. Už jsem editovala
.
VIP zjevy
Co si tak pamätám tak jej outfity boli prevažne chvalené. Aké čočky myslíš?
Tak to si vôbec nepamätám. Ja viem ze prispievala len do galerie a aj to len pár fotiek. Myslíme tu istú uzivatelku... Heesica?
ja si zas myslim, ze vetsinou byla chvalena, protoze mela takovej ten "lady look", kterej tam mezi nekterejma uzivatelkama dost frcel. Ja si myslim, ze to udelala proto, ze se ji to tak libi. To, ze se nam tady nemusi libit obri balony nasity na drobnym tele, nebo nafouklej kacer, jeste asi neznamena, ze se to nemuze libit nekomu jinymu? Osobne si neumim predstavit, ze bych si mela nechat delat jakykoliv vylepseni, ktery se mi nelibi, jen proto, ze by mi za to nekdo platil nebo kvuli posklebovani ostatnich. mam treba placatej zadek, ale v zivote bych ze sebe neudelala ferdu mravence jen proto, ze se nekdo posklebuje placatejm zadkum :D
Fakt by me zajimal uprimny nazor holky, co ze sebe udela tohle - pro penize, nizke sebevedomi, posklebovani okoli (na MP dostavala silene cocky, na to, jak byla krasna)...?
Protože se jí to líbí, jinej důvod bych nehledala, rozmáhá se nám tady jeden nešvar, pokud se někomu líbí něco co mně ne, najíždíme hned na psychoanalýzu![]()
Máš super postavu
.
To děkuji![]()
ja si taky myslim, ze to dela proste proto, ze se ji to libi, tahle estetika ma svoje fanousky. nijak me to neurazi.
Taky bych rekla, ze se ji to libi. Nakonec, uz na tom mp prokazala nevkusu celkem dost, takze zadna zmena.
A čo prvá česká Barbie Gabriel Jiráčková? V sedemnástich prišité osmičky (ozaj, potrebovala súhlas rodičov?).
Nasledovať budú ďalšie plastiky, odstránenie rebier atď....
Pekné dievča to bolo.
Já jsem nedávno viděla poprvé přifouknuté kačeří rty naživo. Na fotce to vypadá hrozně, ale ve skutečnosti ještě hůř. Jak je to celé lesklé a napuchlé, jak kdyby to mělo kažkou chvilku prasknout ... auuuuu. Je to takové jen čerstvě po zákroku, nebo to takhle děsně vypadá celou dobu, nevíte někdo?
Do myho fitka chodi jedna pani co to tak ma, me to neva, akorat vypada ze se desne snazi zastavit zub casu, spis jako komicky. Ty rty teda vypadaj, ze rupnou, coz je dost hrozivy, presne jak pises, leskly. Myslim, ze nejhorsi je to po zakroku a pak to postupne splaskne? Pani teda poctive dopichuje.
Jednou jsem byla s maminkou na nejake konzultaci u plastika a lekarka prej, prosim rekla byste mi, kdo vam delal ty rty, tak dobre udelany jsem to jeste nevidela, no a ja ze maminka a tatinek ![]()
edit rty ne try
A nechcela lekárka na rodičov číslo,aby s nimi prebrala postup, techniku, použité látky? ![]()
Na vybočený palec ale ketodieta fakt nefunguje, ale fakt že nie
.
no lenze vbocene palce na rozdiel od malych, pripadne povislych nadier dokazu dost boliet a obmedzovat v zivote a a tak. a dobra fyzioterapeutka s tym dokaze pomoct, kym to je len ta skratena slacha. takze by som odporucala usilie dost zavcasu napriet tymto smerom.
Anebo se to operuje (a taky to bolí)
Já jsem nedávno viděla poprvé přifouknuté kačeří rty naživo. Na fotce to vypadá hrozně, ale ve skutečnosti ještě hůř. Jak je to celé lesklé a napuchlé, jak kdyby to mělo kažkou chvilku prasknout ... auuuuu. Je to takové jen čerstvě po zákroku, nebo to takhle děsně vypadá celou dobu, nevíte někdo?
Já měla a líbilo se mi to,navíc jsem měla opravdu mini dávku vpichnuté látky. Přátelé to ale hodně kritizovali,jenže u nich je to spíš otázka přesvědčení nez toho,že by to bylo tak hrozný. Někteří lidé to ani nepoznali. Nejvíc je to vidět při úsměvu,ten ret se prostě hýbe jinak,protože je v něm kus čehosi umělého. Když se podívám zpětně na fotky,tak se mi to líbí, ale už jsem z takových násilností na sobě samé asi vyrostla.
no lenze vbocene palce na rozdiel od malych, pripadne povislych nadier dokazu dost boliet a obmedzovat v zivote a a tak. a dobra fyzioterapeutka s tym dokaze pomoct, kym to je len ta skratena slacha. takze by som odporucala usilie dost zavcasu napriet tymto smerom.
Viem, to mal byť žart:).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí