brrr a má asi i košilku...
VIP zjevy
clothilde tyo, to je na tuhle pani vlastne dobry outfit...![]()
clothilde no bože, holt si na jeden večer zkusila, jaké to je být modelkou Victoria Secret a hned je ve zjevech ![]()
Paní režisérka za pár let...
Řvousenka Na toho nemá!
A Dara nezustava pozadu!
Kokoska Ten záběr pustil do světa někdo, kdo ji nemá moc rád. ![]()
Já bych někdy chtěla vidět na vlastní oči někoho JÍT v těch okapech, připadá mi to technicky nemožný

Řvousenka Vteřinové lepidlo? ![]()
Tyjo, zanedbaná??? Má sladěné oblečení, pěkné a asi vhodné k jejímu věku. Asi vidím i rtěnku? Ano, "vlasy koruna krásy", dokážou vše pokazit. (Vím, o čem mluvím) Jenže jsou lidi, co by museli chodit ke kadeřnici každé ráno a stejně už by večer zas vypadali blbě. Takže chápu, že to vzdají. A navíc po osmdesátce?! Ta odrostlá barva to pravda nevylepšuje, ale podle vašeho plamenného rozhořčení bych čekala, že má na půlce hlavy plamenně červenou.
Ano, je stará. No a co?! Vždyť neleží na smrtelný posteli, ale jde do společnosti! Ani to oblečení nevidím jako pěkně sladěný ale to už je věc vkusu.
Nicméně jde o to, že je to bývalá první dáma, paní prezidentová! To není důchodkyně živořící z minimálního důchodu.
Hele tady starý báby - ano, jsou z Milána a ano, zjevně velmi dobře zajištěný. Ale norkovej kožich netřeba (i když Livia ho myslím zrovna má) a ani LV kabelku... co mají všechny do jedný společný, jsou dobře udělaný vlasy. To si myslím může dovolit (z prezidentský penze pana chotě
) i Livia.
Nějaký plamenný rozhořčení tady taky nevidim - takhle se tu kritizuje kdekdo, a kolikrát ještě hůř, ne? Nejde o nějakej zlovolnej ageismus, věk s tím nemá nic společnýho, šediny můžeš mít i mnohem dřív (jako třeba já ve třiceti
).
Mně je zas jedno jak vypadá Rolincová (nakonec musí dělat show, no), ale dost mi vadí tohle prodávání potomků. Už je jako Žilková v tomhle.
barbucha No vyšlapává ji kariéru do šoubyznysu.
Sisa Sklovská a jej oslava 60-tky
milacka Si říkám, kde... AHA?! ![]()
![]()
milacka to teda trapne připomíná Cher a její klip k písničce If I Could Turn Back Time.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje