stesjá vždy, když ho vidím na fotce, vyvstane mi před očima ten dětský sliz, co s ním hrají. Konkrétně zelenožlutý.
VIP zjevy
stesjá vždy, když ho vidím na fotce, vyvstane mi před očima ten dětský sliz, co s ním hrají. Konkrétně zelenožlutý.

Chlad oblečený do chladu![]()
Janulik03děkuji, náčelníku! Nechtelo se mi to hledat.
continuity Chlad mi přijde, jak kdyby byl na návštěvě u nějaké kamarádky Rusky, najednou se změnilo počasí a on si do vánice musel půjčit její oblečení
Tohle nosí Rusky, které stojí a drží místa dětičkám ve frontě na vlek/lanovku ve Špindlu ![]()
notna Podle fotky ji byl navštívit na hřbitově.
continuity nepujcil si to od Blazeny?
notna Podle fotky ji byl navštívit na hřbitově.
Šel si tam asi vybrat hrob. Chvályhodné. Mladá vdova bude mít o starost míň!
continuity souhlasím....slizky je strašně a Turek stejně. Pak byl takový jeste Feri.
continuity no fuj! A shodou okolností právě na poslouchám reportáž o Chladovi a jeho mafiánských kamarádech. To nám ta mafie v přímém přenosu krásně prorůstá do nejvyšší politiky...
https://www.facebook.com/reel/1496734751410426
Ja uz jsem tu jednou psala, ze nez date fotku naseho nejvetsiho Bro Chlada, tak chci trigger warning![]()
Sweet Potato To jsem vůbec nepostřehla ten náhrobek za nim. Mam oči jen pro něho ![]()
monis buď ráda, že vidíš jen chlupy na kabátu ![]()
Evaeva jo, pravda, minule ty chlupy byly uplne jinde
Hroznej sasek...
Jestli to tady čte paní mladá manželka, zpívá si...každý mi tě lásko zavidi..![]()
stes víš, že myslím, že si to opravdu myslí?
Lenka22 no tak jasně, že myslí
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje