barbucha Ano, zjemnilo ji to ten oblicej a i to byl takovej kontrast s tema tetovackama.... Ale tak třeba ji ty vlasy shořely nad svíčkou a my tu takhle spekulujem:D
VIP zjevy
Karja nesusila vlasy fenem nybrz jen tak nad plamenem, jejeje! ![]()
Kokoska Tak dík. To si budu teď zpívat celej den ![]()
pocki, ale tobe ty polonahy fotky v te poze pripadaji, ze to nema byt sexualne vyzyvavy? za me teda tam ten zamer je uplne jasny, jen mi neni jasna ta cilova skupina jak uz bylo receno..
Nepřijde mi to sexuálně vyzývavý. Mám to tak u všech tatérek nebo hodně potetovaných holek, který prezentují ta svá potetovaná těla. V téhle míře už je to pro mě něco jako obraz nebo přes ty malůvky můj mozek nevnímá to tělo jako nahý. Ke všemu bych řekla, že Kaira stojí tak, aby byla hlavně vidět tetování. Jak má na první fotce ruku vytočenou s tetováním.
Při pohledu na fotku jsem si říkala, že je pěkně osvalená, má super plavky a moc škoda, že to tetování nemá nějaký jednotný styl. Tyhle mišmaše se mi nelíbí. Ale celkově za mě vypadá hodně dobře. I s těma vlasama.
Přesněěěě! Vypadá s tím účesem jak kluk z plakátu. Asi jsem úplně pitomá, já dřív obdivovala její bohaté vlasy a to asi byla paruka nebo prodloužení. Ten krátký účes není úplně ve stylu "vlasů na tři hlavy". Přijde mi, že se chtěla paruky/prodloužení zbavit a to radikálně, ok, ale oslavné ódy nechápu, fakt se mi nelíbí. (což musím přiznat, že dřívější fota se mi občas líbily, má fakt luxusní figuru a stylizace byla občas zajímavá, ale víc z toho bylo cítit přílišné tlačení na pilu)
Nevím, jak to má s vlasama Kaira, ale tento typ účesu jsem měla několikrát, když jsem shodila svoje dlouhý vlasy, jak píšeš v množství na tři hlavy. A aby se ty vlasy pěkně položily a netrčelo to a člověk nevypadal jako debil, bylo nutný to hodně prostřihávat a pak taky pořád udržovat, když ty prostříhané dorůstaly. Jsem si poprvé myslela, že kadeřník to prostě ustřihne, vezme strojek a hotovo. Byla jsem překvapená, trvalo to víc jak dvě hodiny a udržování každých 4-5 týdnů většinou dvě, někdy jednou za čas třeba jen hodinu.
Naprostý souhlas. Tak krátký účes je pro jemný souměrný obličej. A mě by fakt zajímalo, co ona vlastně delá, ne že by to nebyla její věc.
0zero7 bože, ještě že na Hrachovcovou jen koukám, slyšet něco o semenu, by mě kleplo.. ![]()
Kokoska přijde mi, že na fotkách co postla barbucha je docela vidět, že ty vlasy před mají jinou kvalitu... Jako nevím... Nezpochybňuji to, co píše notna o složitosti údržby krátkého účesu, jen myslím, že když se shodí taková řepa, tak i krátký účes musí působit bohatě, když je dobře střižený a nebo aspoň trčavě, když blbě střižený.. Ona má na hlavě 3 vlasy teď...
Pavlena a vis co? Mne je to jedno, nejak mam jiny veci k reseni ![]()
Kokoska tak víš co, když už jsme v tomhle vlákně! Jiné věci k řešení mají zas jiné vlákno.![]()

tina z tech barev az oci prechazi
tina koukej ,jsem duhová víla![]()

Žena s tolika možnostmi ...vypadala vždycky dost neupraveně, ale toto je děs a věk v tom nehraje roli.
tina Není to kostým z muzikálu, kde hraje?
stes Tak je ji 82, myslím , že věk hraje roli. Nikdy nebyla módní ikona .
Já ji docela fandím.
Tak Betty s tím fakt nesouhlasím, ty vlasy jsou prostě peklo.
stesmoje tchýně má podobný účes, když přijde od kadeřnice. Jako přeji každému, aby měl v 80+ stejnou kvalitu vlasů jako ve 40, ale ono to tak prostě nefunguje.
Tak Bettytaky nic strašného nevidím. Prostě babička.
ano a třeba se mohla rozhodnout už pro šediny a než to odroste, tak to taky trvá.
Pinot Noir no áno, babička, a ja sa z nej nevysmievam, ale je mi jej normálne ľúto. Áno, vek aj kvalita vlasov sú už nemenné , ale i tak si myslím, že by mohla vyzerať lepšie .Oceňujem, že starne zrejme normálne, bez invazivnych omadzovacích zásahov , ale ona asi nielen nevylepšuje svoje možnosti, ale vyzerá, ako keby ju to ani nezaujímalo . Je to jej voľba, prirodzene, ale škoda, lebo takto vyzerá nielen ako stará, ale ako zanedbaná .
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje