Livia vypadá spokojeně a laskavě, jako člověk, kterého chcete potkat. Líbí se mi víc než před lety.
VIP zjevy
Ne, hrozná je hlavně ta barva - odrostlý mahagon plus šediny
continuity souhlasím. Někdo prostě dáno má a někdo nemá, neuděláš nic
když to napíšeš takhle, tak s tím souhlasím, jinak ne. Vlasy měla divný vždycky, má celkem dost vlasů v týlu, ale nahoře je to bída. Vlní se jí, což zdaleka není vždycky výhra, vysoké čelo a kouty... jsem buď pro variantu pečlově dobarvit u kadeřníka co tři týdny ( jiným odstínem) nebo se na to vykašlat a nechat si šedé vlasy.
Catherinnejo, přesně to nechápu, že neudělá
Souhlasím. Odrosty (zejména šedin) jsou zlo. Můžeš mít na sobě model od Chanela, a stejně budeš vypadat jak socka.
Tyjo, zanedbaná??? Má sladěné oblečení, pěkné a asi vhodné k jejímu věku. Asi vidím i rtěnku? Ano, "vlasy koruna krásy", dokážou vše pokazit. (Vím, o čem mluvím) Jenže jsou lidi, co by museli chodit ke kadeřnici každé ráno a stejně už by večer zas vypadali blbě. Takže chápu, že to vzdají. A navíc po osmdesátce?! Ta odrostlá barva to pravda nevylepšuje, ale podle vašeho plamenného rozhořčení bych čekala, že má na půlce hlavy plamenně červenou.
Blanka Ja tedy Livii jako zanedbanou rozhodně nevidím . Mám smířlivější hodnocení pro 80letou dámu .
jedna moje babicka mela do devadesati husty tvrdy stribrny vlasy na tri hlavy. ta druha byla v 75 skoro plesata. hadejte, po kom jsem dedila![]()
takze dnes jsem v praci "na Livii", jelikoz jsem si rano umyla vlasy, ale nedavala sprej na odrosty-zitra jdu ke kadernici tak aby se to nepotlouklo. a vubec nechapu jak je to mozny, ale po x letech jsem odesla v klidu z domu nenamalovana
Jí svědčí spíš ta šedivá, celkově s věkem zjemnila, barevně i rysy obličeje.
Tiež ju nevidím zlé, odrasty nevieme či nechce nechať už sive, alebo len sa jej nechce,( nemá čas), oblečená je pekne.
Hlavne je príjemná, a v 80 jej to možno už je tak trochu jedno.
Ona teda mela Livie pod temi saty nejake divne leginy a cernocervene ponozky (urputne ladeni! ), na nohach neco cerneho a la tenisky. No, chodi s hulkou, ma svy roky, budiz. Ale kombinace to tedy byla divna, spis bych volila na jejim miste nejaky kalhotovy kostym, sako a kalhoty, hezky top a kalhoty, kdyz uz teda nechce mit puncochy. A ta kabelecka tomu taky moc nepomohla.

Kokoska ahhhha
Kokoska Ten podvozek je teda divný. Ale opět, jsem tolerantní.
Kokoska celý jsme to vidět nechtěly ![]()
Sweet Potato no, slo by to lip i v jejim veku, ne ze ne :) Ale do pekla za to urcite neprijde.
Catherinne smula... ![]()
Beranka byla i fotka s ostatníma a všichni měli civil, tak si nemyslím, že je to kostým. Ona chodí navíc poměrně často nevkusně oblečená...
Pinot Noir no áno, babička, a ja sa z nej nevysmievam, ale je mi jej normálne ľúto. Áno, vek aj kvalita vlasov sú už nemenné , ale i tak si myslím, že by mohla vyzerať lepšie .Oceňujem, že starne zrejme normálne, bez invazivnych omadzovacích zásahov , ale ona asi nielen nevylepšuje svoje možnosti, ale vyzerá, ako keby ju to ani nezaujímalo . Je to jej voľba, prirodzene, ale škoda, lebo takto vyzerá nielen ako stará, ale ako zanedbaná .
Ta poslední věta je teda dost tvrdá, je to 82letá žena, to už se dá považovat za stáří a zanedbaná? Já si zanedbané lidi představuju úplně jinak. Není to stylisticky dokonalé, ale mně to přijde vtipné a hravé, nic nad čím by bylo třeba ohrnovat nos. A ty vlasy, něco udělal věk, něco možná fotka, něco by šlo udělat líp, ale upřímně po osmdesátce
.
Černá kočka souhlasím
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje