VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Jitka77
1906 příspěvků moje polička 20. listopadu 2025 09:40

Livia vypadá spokojeně a laskavě, jako člověk, kterého chcete potkat. Líbí se mi víc než před lety.

Offline stes
9040 příspěvků moje polička 20. listopadu 2025 09:42

Ne, hrozná je hlavně ta barva - odrostlý mahagon plus šediny

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. listopadu 2025 09:50

continuity souhlasím. Někdo prostě dáno má a někdo nemá, neuděláš nic

Online Catherinne
10753 příspěvků moje polička 20. listopadu 2025 10:00
Reakce na stes:

​když to napíšeš takhle, tak s tím souhlasím, jinak ne. Vlasy měla divný vždycky, má celkem dost vlasů v týlu, ale nahoře je to bída. Vlní se jí, což zdaleka není vždycky výhra, vysoké čelo a kouty...  jsem buď pro variantu pečlově dobarvit u kadeřníka co tři týdny ( jiným odstínem) nebo se na to vykašlat a nechat si šedé vlasy. 

Offline stes
9040 příspěvků moje polička 20. listopadu 2025 10:10

Catherinnejo, přesně to nechápu, že neudělá

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 20. listopadu 2025 10:21
Reakce na stes:

​Souhlasím. Odrosty (zejména šedin) jsou zlo. Můžeš mít na sobě model od Chanela, a stejně budeš vypadat jak socka.

Offline Sweet Potato
39962 příspěvků moje polička 20. listopadu 2025 13:16

Tyjo, zanedbaná??? Má sladěné oblečení, pěkné a asi vhodné k jejímu věku. Asi vidím i rtěnku? Ano, "vlasy koruna krásy", dokážou vše pokazit. (Vím, o čem mluvím) Jenže jsou lidi, co by museli chodit ke kadeřnici každé ráno a stejně už by večer zas vypadali blbě. Takže chápu, že to vzdají. A navíc po osmdesátce?! Ta odrostlá barva to pravda nevylepšuje, ale podle vašeho plamenného rozhořčení bych čekala, že má na půlce hlavy plamenně červenou.

Offline Tak Betty
6044 příspěvků moje polička 20. listopadu 2025 13:25

Blanka Ja tedy Livii jako zanedbanou rozhodně nevidím . Mám smířlivější hodnocení pro 80letou dámu .

Offline viktorka_od splavu
49127 příspěvků moje polička 20. listopadu 2025 13:28

jedna moje babicka mela do devadesati husty tvrdy stribrny vlasy na tri hlavy. ta druha byla v 75 skoro plesata. hadejte, po kom jsem dedila

takze dnes jsem v praci "na Livii", jelikoz jsem si rano umyla vlasy, ale nedavala sprej na odrosty-zitra jdu ke kadernici tak aby se to nepotlouklo. a vubec nechapu jak je to mozny, ale  po x letech jsem odesla v klidu z domu nenamalovana

Offline Jitka77
1906 příspěvků moje polička 20. listopadu 2025 13:34

Jí svědčí spíš ta šedivá, celkově s věkem zjemnila, barevně i rysy obličeje. 

Offline Janulik03
20019 příspěvků moje polička 20. listopadu 2025 13:37

Tiež ju nevidím zlé, odrasty nevieme či nechce nechať už sive, alebo len sa jej nechce,( nemá čas), oblečená je pekne.

Hlavne je príjemná, a v 80 jej to možno už je tak trochu jedno.

Offline Kokoska
34427 příspěvků moje polička 20. listopadu 2025 15:24

Ona teda mela Livie pod temi saty nejake divne leginy a cernocervene ponozky (urputne ladeni! ), na nohach neco cerneho a la tenisky. No, chodi s hulkou, ma svy roky, budiz. Ale kombinace to tedy byla divna, spis bych volila na jejim miste nejaky kalhotovy kostym, sako a kalhoty, hezky top a kalhoty, kdyz uz teda nechce mit puncochy. A ta kabelecka tomu taky moc nepomohla.

Offline Janulik03
20019 příspěvků moje polička 20. listopadu 2025 15:50

Kokoska ahhhha

Offline Sweet Potato
39962 příspěvků moje polička 20. listopadu 2025 15:51

Kokoska Ten podvozek je teda divný. Ale opět, jsem tolerantní.

Online Catherinne
10753 příspěvků moje polička 20. listopadu 2025 15:52

Kokoska celý jsme to vidět nechtěly

Offline Kokoska
34427 příspěvků moje polička 20. listopadu 2025 15:54

Sweet Potato no, slo by to lip i v jejim veku, ne ze ne :) Ale do pekla za to urcite neprijde.

Offline Kokoska
34427 příspěvků moje polička 20. listopadu 2025 15:55

Catherinne smula... 

Offline tina
6261 příspěvků moje polička 20. listopadu 2025 15:55

Beranka byla i fotka s ostatníma a všichni měli civil, tak si nemyslím, že je to kostým. Ona chodí navíc poměrně často nevkusně oblečená...

Offline Černá kočka
1747 příspěvků moje polička 20. listopadu 2025 16:19
Reakce na Blanka:

Pinot Noir no áno, babička, a ja sa z nej nevysmievam, ale je mi jej normálne ľúto. Áno, vek aj kvalita vlasov sú už nemenné , ale i tak si myslím, že by mohla vyzerať lepšie .Oceňujem, že starne  zrejme normálne, bez invazivnych omadzovacích zásahov , ale ona asi nielen nevylepšuje svoje možnosti, ale vyzerá, ako keby ju to ani nezaujímalo . Je to jej voľba, prirodzene, ale   škoda, lebo  takto vyzerá nielen ako stará, ale ako zanedbaná . 

​ Ta poslední věta je teda dost tvrdá, je to 82letá žena, to už se dá považovat za stáří a zanedbaná?  Já si zanedbané lidi představuju úplně jinak. Není to stylisticky dokonalé, ale mně to přijde vtipné a hravé, nic nad čím by bylo třeba ohrnovat nos. A ty vlasy, něco udělal věk, něco možná fotka, něco by šlo udělat líp, ale upřímně po osmdesátce .

Offline Pinot Noir
29650 příspěvků moje polička 20. listopadu 2025 16:34

Černá kočka souhlasím