Cha cha, tak maminka tam byla primo ze jo, mohla se zeptat na technicky postup. Dobry ale, mas body!!
VIP zjevy
ja jsem si neco o tech operacich precetla a rozhodla jsem se, ze radsi budu cvicit a nenosit uplne blbe boty. navic mamy kamaradka mela dost prisernou zkusenost.
No, ono mňa pár inštrukcií ohľadne topánok od ortopéda od operácie zachránilo a mám to po rokoch už v takom stave, že na jednej nohe skoro úplne dobre a na druhej to vidieť, ale nebolí to ani to nerobí problémy.
No tak cvičení je lepší určitě, ahorát někdy už není zbytí. Bolí to prej fakt hodně pak..
Žadatelka o obecní byt vypadá přirozeně))

Rosanna furt lepší než bakelitová Kristelová, já jsem na ní alergická...a proto jí šmíruju na Instagramu :-D
Vypadá jak parodie na stepfordskou paničku. žadatelka o obecní byt je co? Nějaká aféra, která mi unikla? To snad ne ! Prosím nakrmit!
To pozor teda, by byla škoda kdyby tohle zapadlo!
A co řešíte? Vbočené palce? Já to začínám mít taky, budu s tim muset něco dělat. Ne tolik, jako ta zde omílaná tanečnice, ale jasně znatelné už to je. Vůbec nevim z čeho:-/
To je dědičný ne? Má to babička, máma a myslím, že mě to časem čeká taky.
Musím si užít odhalených sandálů, co to jde. Máma už musí hodně hledat, aby našla dobře vypadající letní boty.
Prej dedičnost to způsobuje v dětství, v dospělosti je to špatnou obuví, resp. přehnaným nošením podpatků.
Tak v tom případě by se mi to mělo vyhnout.
Taky se toho nejspíš nemusím obávat, podpatky se mi strašně líbí, já v nich bohužel neumím chodit.
Jsem zas po čase jukla na Elizabeth Lore, píše že jí přijela kamarádka Ema za Švýcarska a našla jsem ztracený poklad! :-D

Ja to mam už od malička
Tie sandále ti závidím.
Juj))

To pozor teda, by byla škoda kdyby tohle zapadlo!
A já debil si byt kupuju. Měla jsem si před pár lety přihlásit pobyt na radnici a nechat se slosovat ![]()
To je super úlovek
Vypadá jak zpěvačka čínský opery ![]()
Ty ale nejseš CELEBRITA!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí