Přitom ta varianta mezi byla super.

Přitom ta varianta mezi byla super.

viktorka_od splavu Asi tak no. Ja to v médiích nijak zvlášť nesledovala, protože co bych si přečetla, nic hezkého. To že dnes bulvár pracuje tak, že jeden rozhovor,jeden status na IG dokáže rozložit na tři dny, do 5 článku, to je fakt. Co jsem tak zahlédla, tak to loučení bylo fakt hezké, před tou nemocnici vyblejskli spoustu jeho přátel ,,celebrit,, nevšimla jsem si, že by nějaká dávala rozhovor. To že v těch posledních dnech Mareš něco vypustil, tak asi to v něm dost bylo a muselo to ven, ale určitě mu ty poslední týdny, dny udělal hezky, ty noci tam proseděl, vysílal protože to určitě bylo jeho prani, a pak si přečtětes, že člověk co si za vystoupení půlhodinové účtuje půl míče, vyproda dvě nebo tři O2 areny za sebou, aniz umi zpívat, si musí nějak zarobit protože kožichy uz netahnou....Nevím no, když nevím, nečtu, neznám mapu, tak jsem tak v pozadí. Bulvární média jsou bohužel blitky, ale myslím, že to ustali z tohoto pohledu ještě dobře.
Mě ty krátký vlasy taky zaskočily, ale spíš proto, že mi ten účes připadal značně retro - pamatuješ "tupý střih"?
999 pozrela som si jej ig a na tomto videu sa na seba uz vobec nepodoba.

Mně se AS líbí v krátkých i v kratších víc...ty zlatý lokny byly už takovej přežitek, taková zlatovlaska. Ustřihla bych je i Maxovy![]()
monis Přeji hodně sil
.
barbucha Přesně, osmdesátky. Ty špičky nad ušima, děs.
Mně se AS líbí v krátkých i v kratších víc...ty zlatý lokny byly už takovej přežitek, taková zlatovlaska. Ustřihla bych je i Maxovy
Souhlas.
tina Asi to bude tím, že jsi v těch osmdesátkách nežila nebo byla hodně malá :-).
999malá jsem byla
Mám takový nutkání si nejdýl na jaře něco podobnýho pořídit
(takže fotky nebudou
)
tinajá jsem byla už větší a líbí se mi to doteď.
U těch účesu moc na módu nehledim, stačí ta omezení, co plynou z kvality vlasů a údržby a aby to šlo k obličeji.
continuityúplně s tebou souhlasím
U těch účesu moc na módu nehledim, stačí ta omezení, co plynou z kvality vlasů a údržby a aby to šlo k obličeji.
Přesně.
Mně se ty krátký taky nelíbí, je v tom taková stará. Šik je ta délka nad ramena.
Mně se v krátkých taky líbí, resp. beru to tak jakože neutrální účes, rozhodně žádná hrůza.
Karja já si je taky pamatuju z dob, kdy jsem ještě byla poupě. A scénky jako Kingžaba mi přijdou vtipný i dneska. Teď jsem si poslechla Zvonky štěstí v osmi jazycích, pro mě novinku, a moc jsem se pobavila. ![]()
999 pozrela som si jej ig a na tomto videu sa na seba uz vobec nepodoba.
Ale tohle se mi líbí.
Nemôžem si nespomenúť na to, ako prišla ráno do triedy , boli sme v osmičke, nejaká nová dievčina, pozerala som, kto to ku nám zablúdil , pokiaľ si nesadla na svoje miesto . Bola to naša spolužiačka, ešte včera odišla zo školy s rovnými vlasmi dlhými po lopatky, a nikomu nepovedala, že sa pôjde ostrihať, a išla skutočne na krátko ! Nebola som jediná, kto ju nespoznal, tie vlasy robia skutočne veľa.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.