999 ...a my víme prd, protože v její bublině prostě nejsme.
psalo se to na Parfu a to stačí, ať je to ve skutečnosti jak chce![]()
999 ...a my víme prd, protože v její bublině prostě nejsme.
psalo se to na Parfu a to stačí, ať je to ve skutečnosti jak chce![]()
999 prosim o navod, jak ucesat neucesatelny kolecko na sesulce!
hele podle mě nijak, prostě umýt a vyfoukat. ![]()
Kammila Já se tak nějak ztratila v tom tvém komentáři :-). A nevím, proč bych měla odvádět pozornost, myslím, že jsme my dvě byly na stejné lodi.
Kokoska Je to boj, ale tak zkoušet se to každý den musí :-).
Mně se ty krátké na ní nelíbí vůbec a Maxovou bych určitě nestříhala. Pokud má žena kvalitní vlasy, proč by nemohla nosit po 50, 60 dlouhé?
Řekla bych, že sněžný leopard se moc nepovedl![]()

woman27 no nepovedl, kdyby tam aspoň nebyla ta guma v pase, tedy nepatřičně nad pasem. Pasek v barvě šatů by udělal lepší službu.
Navc ona je typ spíš na jednoduchý šaty, bez vzorů a radši v nějaký pudrový barvě.
Nepovedl. Opět. Proč se rve do vzorů.. kdyby si vzala vlnenou dlouho sukni a kašmirovej rolák,tak udela lip.
stes Zajímavý je, že vzor sněžný Leopard je na té produktovce tak nějak vidět.
Kdežto ( a to to není nic konkrétně proti Pavlové) na naší prezidentce to vypadá, jako když na chodníku posypou sníh škvárou…
Samantha tak nejak
Samantha Mně to přijde úplně stejně hrozné i na produktovce. To je z Neckermanna nebo Quelle?
Velkoplošné zvířecí vzory jsou průser vždy a na každém,
Samantha
ale mně taky, Sweet Potato , sněžný leopard u nás v zoo vypadá prostě jinak.
Já vím, že Toulová má laťku nízko, asi až v mínusu, ale tady mě výjimečně ani nepobuřuje! ![]()

1010 Na tematický večírek super. A vlasy tu má moc hezké.

baltik jejda, tak estetika a osobitost. Asi by ji měl někdo říct, že je vedle jak ta jedle.
Já bych do sněžného leoparda nešla ani ve dvaceti. Vzory mě nikdy moc nebraly, je to velké riziko.
Jako jo, estetikou se liší dost ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.