A Dana Morávková snad vůbec nestárne! ![]()

Vypadá jak ruská hlasatelka
a hned jsem si vzpomněla na mutziputzi, co by řekla těm kolenům ![]()
A Dana Morávková snad vůbec nestárne! ![]()

Vypadá jak ruská hlasatelka
a hned jsem si vzpomněla na mutziputzi, co by řekla těm kolenům ![]()
barbucha Me se líbí ta paní ve dveřích v rolaku a kabátu.
Morávková, no, obléct jinak, ucesat jinak, nalicit jinak a mohlo by to být fajn.![]()
barbuchamne sa Moravkova páči
barbucha Kdybych hledala, za co ji pochválit, tak nevím. Možná za rtěnku :-).
No podobná si je , ale přešitá asi taky.
Tak máme zase Nobelovky. Jsem vždycky zvědavá na ty outfity... Teda není to úplně do zjevů, ale letošní hadry po mamince mě příliš neuchvátily. Divnej vršek ![]()

barbuchaSaty necham stranou, ale ma krasne vypracovane paze.
barbucha Škoda toho vršku , ani jí nesedí,sukně je moc hezká .
Černá kočka Má, ale asi o to divněji to na mne celé působí. Sukně je krásná.
barbucha jo jo. Úplný děvče v rozpuku ![]()
já jsem z toho unavena už v půlce čtení.
barbucha ty nový máminy šaty jsou ale pěkný. Kdyby je měla taky zdědit... ![]()
Černá kočka kdo jinej už by měl mít pěkně vypracovaný ruce, než ten, kdo žije s osobním trenérem. ![]()
barbucha ty nový máminy šaty jsou ale pěkný. Kdyby je měla taky zdědit...
To se může klidně stát. Ty letošní nejsou první, na jedněch Nobelovkách měla zděděnou Ninu Ricci.

Podle mě ale největší pecka byly tyhle (2014), ty snad byly nový...

barbucha Máš pravdu, že jí nesedí, ale jinak se mi ta myšlenka dědění šatů moc líbí :-).
To mně taky. Jednak je škoda, jsou-li povedený, vzít je jednou a šlus... a pak taky nejsou úplně zadarmo!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.