VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline continuity
42362 příspěvků moje polička 18. prosince 2025 19:11

Jos

Co hrají na E2 a má potenciál fakt nevím, já v popu a středním proudu obecně vůbec neorientuji. Ani se nedá říct, že to jde mimo mně, já se tomu cíleně vyhýbám když už posloucháme v autě nějaké rádio, tak Beat. Pokud mi zmizí Beat, buď mně rodina vytroli impulzem (muž to vydrží po první Helenku) a pak jedeme spotify.

V rocku/hard rocku/metalu, se poslední dobou dějí věci, existuje spousta nových směrů. Neříkám, že se mi vše líbí, ale rozhodně se nedá říct, že by žánr jakkoliv stagnoval.  

Offline Karja
44252 příspěvků moje polička 18. prosince 2025 19:12

Jos Ja si myslím, že třeba něco od Kryštofa, i Chinaski by něco vytáhli z repertoáru Divokej Bill, Dávám ti znamení, a možná ještě jednu ma. Ewa Farna třeba Boky jako skříň....bohužel i ta Vondráčková ať je jak vítr se pořád hraje, Mandrage Šrouby a matice a pak kdo má takovou tu, Když nemůžeš tak přidej víc...Mirai? Jako já zas tak moc rádio neposlouchal, ale myslím, že se něco, co se bude hrát dlouho a furt se najde..Nerikam, že je to nějak dobrý, ale že se to bude hrát..prostě něco jako ten Michal David no;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. prosince 2025 19:17

Jos ale tak hitů je vždycky pár za dvě dekády. Já mám taky ráda staré Chinaski, Lucii i novou,... Ale zároveň si myslím, že současnou hudbu my tady nemůžeme úplně posoudit. Krajča taky nemám ráda, ale zrovna ta zmíněná Cesta je krásná.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. prosince 2025 19:18

Karja Farna je podle mě dobrá zpěvačka, některé její písničky mám ráda, i když celkově to není úplně můj šálek čaje.

Offline Janulik03
20019 příspěvků moje polička 18. prosince 2025 19:20

OliveOyl rada sa podelím

Pinot Noir ja som to doteraz počula správne, ale teraz už je to TAM

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. prosince 2025 19:20

continuity já Evropu 2 vůbec nedokážu poslouchat. V autě jedeme country radio, to je pro mě taková nostalgie, náš táta ho vždycky pouštěl.

Offline Karja
44252 příspěvků moje polička 18. prosince 2025 19:21

Evaeva Jo, jako moji přátelé nebo i ségry chodí na ty koncerty třeba Krajča a Chinasek, kámošky na Farnou, mě to moc nebere, asi nic z toho českého mainstreemu, ale jako oblíbené to prostě je a hodně;-). Farna je prostě asi dobrá tak celkově, jakože ne profesionální prostě a pracovitá;-). A třeba ta písnička, co vytáhla Dua Lipa byla pěkná, ale zrovna z rádií jsem ji neznala;-)

Online notna
9280 příspěvků moje polička 18. prosince 2025 19:24

Sweet Potato Václava Neckáře jsem viděla na jednom z těch prvních vystoupení po tom jeho zdravotním kolapsu /pardon, já nevím, co se mu stalo/. Jak jsem ho měla zafixovaného  z jeho nejlepších let a v pozdějším věku ho nějak nevídala, byl to pro mě docela šok. Nejen, že byl samozřejmě o dost starší, ale jak nebyl vůbec fit, opravdu jsem měla co dělat, aby mi nespadla čelist při tom setkání. Hlavně jsem si říkala, panebože!, jak chce na tu stage vůbec vylézt a co tam bude dělat?! On i špatně mluvil. Ale na stage mu pomohli, texty četl, ale zpíval úžasně a bylo to skvělý. Samozřejmě ty písně neměly dřívější drive, všechno v pomalejší tempu, ale super.

Celou dobu se tam o něj tam staral jeho bratr. Bylo to strašně hezký. A od té doby si vždycky, když slyším Neckáře, říkám, jestli se ten brácha o něj pořád takhle stará, tak klobouk dolů a má můj obrovský obdiv Protože tahle moje historka už má aspoň 17 let. My tam tehdy byly ještě bež dítěte a tomu je už 16 pryč.

Offline 999
19632 příspěvků moje polička 18. prosince 2025 19:27

Já český pop neposlouchám, ale když zemřel táta, tak dcera přinesla Mišíka, Jednou. Nenechali jsme ji hrát, ale od té doby se mi líbí :-).

Online notna
9280 příspěvků moje polička 18. prosince 2025 19:34

A já se přiznávám, že ač Michala Davida neposlouchám a ani neposlouchala jako dítě, tak když ho někde hrají nad ránem, jakože on se snad jindy než, když už mají všichni hodně v žíle, nehraje, tak na něj tančím i zpívám. Klidně se nechám strhnout davem

Offline Jos
příspěvků moje polička 18. prosince 2025 19:40

Karja akorat pulka co jsi vyjmenovala jsou jen covery. No jo neco by se naslo. 
continuity ja neposloucham nic cilene. Nekdy E2, F1, Radiozurnal asi nejvic...vsechno jen pri rizeni. Beat taky, sem tam, kdyz treba zrovna moderuje prazsky kamarad rodicu od nas ze ctvrti, Dan Kohout. Ale nekdy placa desny kraviny , ale aspon ty hudbe rozumi. Jinak ja hudbe moc nedam, vsechno co posloucham (spis poslouchala) je retro. Beatles, Simon&Garfunkel, Queen, U2, Guns&roses, Metallica... nebo Morriconeho cokoli. z ceskych Blue effect nebo Kryl, ty stary Chinaski a Lucie. Muzu sansony nebo klidne i country, proste mainstream. Jinak beru ze jsem uz starsi generace

Offline monis
1607 příspěvků moje polička 18. prosince 2025 19:40

Karja ja treba Farnou neposloucham, ale v lete jsem ji videla na festaku a byla fakt super, uplne jinej level, nez ostatni interpreti.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. prosince 2025 19:50

Karja já mám Chinaski fakt ráda, ale jen do té výměny kapely. Takže bych na ně šla, ale tak před deseti lety Já mám trochu divný vkus, z té české současné muziky mám třeba ráda Pokáče nebo rybičky 48 a taky kabát

Online dzizisketa
8868 příspěvků moje polička 18. prosince 2025 20:17

monis 

Souhlasím, byla nejlepší, nejen pěvecky a tanečně,ale i co se týče komunikace s publikem, velmi vtipná a bezprostřední. A taky ji neposlouchám a jejích písniček znám na prsty jedné ruky, ale bavila jsem se nejlíp během jejího vystoupení. A pak ještě na té afterparty na nádvoří.

Offline Karja
44252 příspěvků moje polička 18. prosince 2025 20:27

Jos Aha, já jsem myslela, že cover z toho má jen ta Vondráčková. No prostě ony takové písničky jsou, ale ukáže to čas;-)

Offline Jos
příspěvků moje polička 18. prosince 2025 20:32

Karja cover je myslim z toho, co pises, jen Boky jako skrin. Jsem to trochu nadnesla, Vondrackova je jasna... Ty kapely maji svoje pisnicky, co me napada tak Divokej Bill prevzal jen Karavanu mraku od Kryla treba. No a Chinaski jedou uz par let tupe rymy na podobne melodie, ze by se nestydel ani Jara Cimrman, to zvladnou sami

Offline Aranel
6496 příspěvků moje polička 18. prosince 2025 20:40

Evaeva S Chinaski je to pravda. Já na nich dokonce asi dvakrát byla, to je teda spíš už 15 let. A Album 1. signální znám asi celý zpaměti

Pokáč je ale podle mě cringe.

Jos Dan Kohout! Já žeru, jak moderuje, má říct Nazdar Bíťáci, máme sobotu odpoledne a teď vám

pustím Smoke on the Water, a on místo toho pět minut vykládá, co se mu přihodilo cestou nebo co

Karja Divokej Bill! Kryštof! Mirai! Mandrage!!! To je jedno horší než druhý, pardon myslím, že z toho fakt popu je kromě Stypky a Ewy Farný dobrej ještě Jelen.

Ale já miluju kapelu post-hudba nejvíc. Ta je bohužel akorát tak na Rádiu 1.

Offline Karja
44252 příspěvků moje polička 18. prosince 2025 20:42

Jos Jeden můj známej má kapelu, známejsi, ale v rádiích je moc nehrají...a jednou jsem ho chtěla nasrat, tak jsem mu řekla, že je teď hrozně podobnej Malatnymu z Chinasek, povedlo se, asi nejsou moc oblíbení mezi hudebníky:D. Mně se už taky nelíbí, myslím,ze ta první CD, kdy jsem byla teenager byla dobrá. Já mám z českých interpretů ráda Annu K. Ale všichni se mi za to smějou:D. Jinak si z českých písní nic moc nepoustím no, co chytím v rádiu prostě;-)

Offline Aranel
6496 příspěvků moje polička 18. prosince 2025 20:42

Jos Vlastně Chinaski u mě skončili songem "každá česká vlajka má slovenský klín". Meh.

Offline Karja
44252 příspěvků moje polička 18. prosince 2025 20:43

Aranel Jj, ale my jsme se nebavily, co je dobrý, ale zda je nějaký hit, co se bude poslouchat roky jako Michal David...takže? Takže ještě docela dobrý vlastně;-)