VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline continuity
42362 příspěvků moje polička 18. prosince 2025 14:56

andulka01 no mně se právě zda, že v těch 80. letech byla opravdu hromada dobré hudby, na tu mizerii, co tady panovala. 

Ale zrovna si z toho vybrat M.D., mně to pilo krev i tehdá, pamatuji si, že už na střední jsme si z toho dělali hroznou prdel.

Opravdu mě překvapuje, že teď je pomalu populárnější než tehdá. 

Offline rysamona
1100 příspěvků moje polička 18. prosince 2025 16:04
Reakce na mirajo:

andulka01 Mám to stejně. Respekt k němu cítím pro tragédii, která se jim jako rodičům stala...ale když někde spustí jeho hudební produkci, chce se mi utéct. 

​tohle mám s Juchelkou. Je mi ho líto skrz jejich tragédii , ale když ho vidím a slyším mektat tak bych ho s chutí něčím zvala po paštěce. 

Offline luciole
1213 příspěvků moje polička 18. prosince 2025 16:54

Jo, jo, Michal David, a takovej talent to byl....

https://www.youtube.com/watch?v=04XaZ3I8h_I

Offline Sweet Potato
39961 příspěvků moje polička 18. prosince 2025 17:24

continuity Ta dobrá hudba byla hlavně na Slovensku, tam jste byli o míli napřed.

Online mirajo
2617 příspěvků moje polička 18. prosince 2025 17:49

luciole No prave!, tim hur, ze je to dobrej hudebnik a nakonec z nej lezlo to, co lezlo, a slouzil by komukoli.

Offline viktorka_od splavu
49124 příspěvků moje polička 18. prosince 2025 17:52

kdyby moje deti poslouchaly Michala Davida, povazovala bych to za sve vychovne selhani

Offline viktorka_od splavu
49124 příspěvků moje polička 18. prosince 2025 17:53

luciole jj o talentu neni pochyb, ovsem moralni profil..

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. prosince 2025 18:10

viktorka_od splavu

Já bych řekla, že v mojí generaci ho nikdo neposlouchá na vážno.

Offline continuity
42362 příspěvků moje polička 18. prosince 2025 18:10

kdyby moje deti poslouchaly Michala Davida, povazovala bych to za sve vychovne selhani

​Dělám co můžu a nevím jestli mě trolí, nebo co, ale potomci tvrdí, že poslouchají Mirai!

Jako nemusí každý poslouchat rovnou Vivaldiho, ale tvl Mirai a Mandrage a jim podobní mi nesmí do auta. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 18. prosince 2025 18:14

continuity vedeme. Nam pred lety spital zaplatil Michala ziveho. Nesla jsem. Ale na Olympic jsem sla a byli uzasni! 
Karja to me zajima, co je hit z posledni doby, co ti prijde nadcasovy? Mi to prijde vsechno takove....no proste nic no. Ja mam rada teda spis sedesatky sedmdesatky a pak az devadesatky

A kdyz Vondrackova, tak Prejdi Jordan. Proste se porad hrajou ty hruzy a vsichni tihle umelci meli pritom i dobre veci

Offline continuity
42362 příspěvků moje polička 18. prosince 2025 18:23
Reakce na Sweet Potato:

continuity Ta dobrá hudba byla hlavně na Slovensku, tam jste byli o míli napřed.

​Ale ne, jen to prostě není Michal David: Ocean, Lucie, Aleš Brychta, Arakain. 

Offline continuity
42362 příspěvků moje polička 18. prosince 2025 18:26

Jostřeba Půlnoční (Neckar) Cesta (Kryštof a Klus), Medvídek. Jsou to trochu starší věci, ale na tom se už pozná, že to přetrvá. Co z těchto úplně nových, ukáže čas. 

Offline Janulik03
20019 příspěvků moje polička 18. prosince 2025 18:30

continuity myslíš Neckar 

"Jedu domu Potrati"???

Milujem tú pesničku 

Offline OliveOyl
1960 příspěvků moje polička 18. prosince 2025 18:35

Janulik03 to ti teda pěkně děkuju, to už tam budu mít na furt :D

Offline Pinot Noir
29649 příspěvků moje polička 18. prosince 2025 18:52

OliveOyl myslela jsem, že to tam mají dávno všichni.

Offline Pinot Noir
29649 příspěvků moje polička 18. prosince 2025 18:53

Já mám ráda písničky a hlas Davida Stypky, škoda, že už žádnou další písničku nesloží. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 18. prosince 2025 18:56

continuity Medvidek jsou devadesatky ale. Ty byly super. Zeme vzdalena nejvic, ale proste to byly hity. No jo nostalgie pro me.

Souhlasim s Neckarem, to je asi nej pisnicka treba za dve dekady. Hrozne moc nemam rada Krajca, takze cokoli jeho pro me neni, ale to je asi jen muj problem, neni to objektivni a asi to neni fer. Ja treba mela rada stare Chinaski, ale ted uz to nejde poslouchat. Hrozna skoda je Stypky, ten mel potencial. Jinak obecne kdyz poslouchat treba Evropu 2, tak ted jedou ve svete covery vseho. Vzdycky si rikam, dobra melodie nez mi dojde, ze uz ji davno znam

Offline Sweet Potato
39961 příspěvků moje polička 18. prosince 2025 19:03

Byla jsem předevčírem na vánočním koncertě v O2, byl tam i Vašek Neckář. Je už to fakt věchýtek, sotva se šourá. Půlnoční odzpíval v rámci možností. Když pak na závěr všichni zpívali Narodil se Kristuspán, přišel mi až dezorientovaný. 
Dojalo mne to hodně.

Prý chce vystupovat. Nevím, na kolik je to ještě důstojné, neumím si představit samostatný koncert. Možná chce zemřít na pódiu?

Offline Kokoska
34423 příspěvků moje polička 18. prosince 2025 19:05

Sweet Potato to je smutny. Ja si ho pamatuju v zacatku kariery, jak skakal a blbnul, takovy zivel to byl.

Offline Sweet Potato
39961 příspěvků moje polička 18. prosince 2025 19:08

Kokoska Při tom finále ho podpírala Eva Burešová a on na ni hleděl s odevzdaným výrazem a úsměvem, který mívala ke konci máma.