Michal David me namichnul, kdyz udelal cover I've had the time of my life z Hrisnyho tance, to po.ral jako. Na to se nesaha!!!!
VIP zjevy
0zero7 No jo, já si to teď našla. S Vondráčkovou. To mi teda uniklo, to jsem neznala.
leona mp svaz českých bohémů už ani není moc současný
wohnouty taky můžu
Evaeva No jo- 2011. A přitom to je jako včera. :-)
Ale treba Standa Hlozek co je na tom IG uctu nekde v listopadu, cover Pet Shop Boys You You always on my mind (cover jejich verze, je to stara pisnicka samo, Willie Nelson myslim), to jsem se fakt smala, jeste jak tam maj to kadernictvi vzadu nebo co... proc?
Nejvic cover verzi na svete ma Yesterday od Beatles, coz se asi da predpokladat. Ale treba v samplech je to uplne jiny kafe a okamzite je to zajimavy, jen treba udelat playlist z tech nejvic samplovanejch tracku. Dobry je treba jak Blackstreet nasamplovali Grandma's hands od Bill Withers v No Diggity
leona mp ze? eeeeee, to krvacim teda.
leona mp je to tak!
Jeste Hrom aby do te lasko od Pilarove je super
leona mp Jo, ale myslím, že přesně ten Svaz ceskejh bohémů bude ten hit pro i ještě další desetiletí, ono toho najdeme.
Od Mandrage mě napadaji jste Františkovy Lázně, to se mi líbí:D Takový ze života;-). To si myslím, že taky bude ještě pár let znít.
A líbil se mi i Petr Novák. Povídej...
Ehm, jak teď všichni vyhodnocujou rok na Spotify, tak já prý nejvíc poslouchala hard rock, ale nejhranější skladba je toto:
https://open.spotify.com/track/1hPcEUiJB8xDsuvGfhDQBO?si=LUSF4TuzTou3FXWuzQQVPw
A může za to 711990 a její playlist cover verzí, který si pouštím ve fitku na pásu. ![]()
0zero7 No hlavně ty texty těch československých coverů
Generátor náhodných vět, slov i gramatiky. Můj absolutní favorit je Gottův Mám styl Čendy ![]()
Sweet Potato tak tuhle uz jsem vytesnila, diky za pripomenuti! To je lepsi nez Styl Cendy!![]()
Mags
jezis, no jasne to je presny, hlavne to musi sedet na delku noty, no....
Já se to bojím napsat, já jsem vyrostla na Hane Hegerové ( a ne opravdu není její nejlepší kus otřepaná Levandulová, z ty mám normálně osypky) a Vysockým. Nějakou dobu mě jenom jeho písně smiřovali s ruštinou.
Sweet Potato Mags Tohle mě vždycky znovu překvapí, když to na mě někde vyplave
A teď na spotify na mě vyskočil celý playlist České bizarní remaky, to musím sjet.
711990 Styl Čendy znám až odsud, ale Glóbus pamatuju z dětství, jak jsem na to poskakovala a hulákala u televize. ![]()
OMFG! Tam jsou Holky z naší školky v angličtině Kindergarten Love ![]()
Odkedy učím, rádio v podstate nepočúvam, takže poznám len minimum toho nového. Ale z českej hudby mám rada Anetu Langerovu.
Lucie, Wanastowi Vjeci, BSP, Olympic, Arakain, Citron, Kreyson, Oceán a Shalom. To mě tak na první dobrou naskocilo.
Z těch ještě starších Petr Novák nebo Blue Effekt.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje