Co říkáte na Jitku Zelenkovou?
Co říkáte na Jitku Zelenkovou?
woman27 její vlasy se mi nelíbily nikdy, ale to je můj problém. Jinak trochu moc rudá na můj vkus.
Zelenková se mi líbí , jestli jde na vánoční večírek, tak ok. Kamkoliv jinam ne!
woman27 ze mi to přijde hrozny
Jo je to nějaký vánoční galavečer. Mě se to líbí a taky se mi líbí, že nebojuje se svými vlasy. To afro je docela prokletí a ona z toho udělala značku. ![]()
continuity já bych akorát vyměnila boty, ty už mi přijdou nějak moc.
woman27 mne sa páči a ten hlas ešte viac
woman27 mně se líbí sakumprdum
woman27 líbí se mi.
continuity já bych akorát vyměnila boty, ty už mi přijdou nějak moc.
taky tak, ale jinak je to model epesní
I Slovensko má svého Chlada. A taky Šeherezádu. Tvl to je cirkus...

woman27 Mně nikdy nepřišla hezká. Ale cením, že je pořád svá.
Řvousenka kolotočáři hadr....![]()
Mně se to na ní taky celkem líbí, ale potřebovala jsem se ujistit. Na mně je to sice červené peklo, nenosím ostře červenou. Ale k ní to asi jde
. Děkuji.
Nádhera. Sisa by mohla zfleku obsluhovat střelnici, a ten její starej lochnesku. Kočkovi by záviděli.
Řvousenka - ale že sa títo dvaja našli !
barbucha A tento by jim k tomu třeba mohl nonstop zpívat

Řvousenka tak na poutích je každá druhá písnička je z dílny tady Mistra (devadesátky holt nějak neskončily)
andulka01 to už jsou jenom takové izolované ostrůvky.
andulka01 Já ho vždycky nesnášela. Ale přiznávám, že ve svém oboru je bezkonkurenční. Ale ti dva?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.