dzizisketa bingo!
VIP zjevy
Kokoska Myslim, ze jakmile sčísne ofinu z cela, hude to zas ona:D. Taky bych to chtěla mít takhle jednoduche
dzizisketa Absolutně, myslela jsem, že se Kokoska přepsala!!
barbucha
(ale hodně lidí si to takhle upřímně přiznat neumí a hledají "viníka"/kdo nebo co jim za to může.
No, a pak je ale fakt, že hodně lidí jídlem prostě svoje vsemozny frustrace/ty životní "radosti", co popisuješ, řeší)
A taky souhlasím s tím, že herečku chci "živou", abych ji to, co hraje, věřila. Ne vytaženou figurínu, která emoce dokáže zahrát, akorát, když se otočí zády...
Tahle debata má spoustu rovin, které se dají větvit, noo
Edit: Tvůj způsob vyjadřování a života vůbec oblibuji roky..! Ale je fakt, že jsem to už dlouho nepripomnela
Ono u těch hereček je to těžký... určitě jsem sem dávala i takovou Kathy Bates, obsazovanou právě kvůli svýmu typu - a co teď bude dělat, když je poloviční: na starý kolena bude začínat znova a úplně jinak?

Ten Ozempic by měli zakázat.
Jinak jo, jsou lidi který se třeba ze zoufalství užerou do bezvědomí... ale pak jsou i lidi kterejm prostě chutná
Na druhou stranu jsem poznala v životě pár asketů chrastících kostma, co do sebe sypali tu hrstičku zrní a zapíjeli čistou, pramenitou vodou - no třeba za celou dovolenou jsem je neviděla se usmát (a nedivím se
).
Prostě trochu prostý radosti ze života musí bejt... k tý jiný rovině debaty... jsem si vzpomněla jak nás poučovala kdysi Jitka Němcová: holky, to co sežerete a (s odpuštěním) ošukáte, to už vám nikdy nikdo nevezme!
A ta věděla o čem mluví, anžto se tomu poctivě věnovala i za života starýho Vávry ![]()
(a děkuju
)
![]()
![]()
...poslední odstavec - NAPROSTÝ souhlas!.![]()
Je to prostě o požitku, ze VŠEHO.
Jo, ještě jsem o tom přemýšlela - je to vždy o jedinci -
znám řezníka, má 100+ kg, a jídlo je jeho vášeň! Narvanej mrazák, udírna, když dělá šunku, tak ne jednu, dvě, ale deset a víc... Samozřejmě, že měl před sebou operaci žlučníku. Dieta před či po zákroku.? Nikoliv. A už v nemocnici se těšil domů za ženou(stejné vášně), jak si normálně uvaří...
Pak, může být, dá si člověk s požitkem cigáro, na chuť víno, zevluje po lidech, jo, jak píšeš, vymačká se na dřeň u sexu a myslím, že tělo je v pohodě. Protože NEJVÍC záleží na tom, jak se člověk u toho, čehokoliv, cítí.
A pak jsou ty askety/i, kteří všechno váží, měří, počítají, cvičí do zemdlení, jejich tělo vůbec neví, co je vnitřní tuk, ale jejich výraz v obličeji.?, jejich esprit, vnitřní spokojenost.?, potažmo stav těla.? Jeden mega stres.
...jo, noo, jak píšeš o ozempicu - jak často zas říkám já - vše je o volbě, co si člověk volí, to má. Včetně všech s tím souvisejících důsledků...![]()
A abych byla v tématu - Klára Issová ze sebe tím střihem udělala, podle mě, mega šedou myš.
Ona má takový oduševnělý křehký, téměř žensky vílí výraz, ale tenhle účes to zabil. Už chybí jen květovaná plátěná zástěra...
Na druhou stranu - kdyby se oblékla diametrálně jinak -
tzn. ultra minimalistické oblečení, very simply střihy, bílá, černá.
Je šik.
Takhle.?...
Jak z krasne zenske udelat podivny zjev - Klára Issová
Já si ji teda tady spletla s Klárou Pollertovou
berush , přesně! Tohle je hrůza. Snad to nechá znovu narůst.
berush Taky s Klárou Pollertovou, souhlas .
Ona je to hlavně blbá fotka a jeste horší brejle.
...další "krásně štíhlé" strašidýlko.
La Toya Jackson
...smutné...

Miru Mě na té fotce fascinuje pásek zapnutý na poslední dírky, což se dá brát tak, že je stále kam hubnout ![]()
...vidíš, to jsem si ani nevšimla.
Mě spíš "fascinuje" ta hlava k tělu, takový divný je to...
Tam teda vidím i pěknou práci s fotoshopem![]()
Sweet Potato
mezi nohama jí chybí zelenej koberec! ![]()
edit: nebo je to ta lepicí páska béžová?
prďola a není to psí obojek? Ronny má nějak kolem 50cm... ![]()
Jako když vybalí mumii a navlečou ji do parkuky a černých hadrů.
...mezi těma nohama - to je ten bledej pruh co je i napravo, ne.?
Ja by som si dovolila oponovať - toto je dosť blbá práca fotoshopu, ale je možné, že zadanie bolo presne také . A sranda je, že La Toya Jackson bude asi spokojná .![]()
prďola ten pásek koupila v oddělení "náramky"
Miru Sweet Potato RoSa prďola Blanka
Smrť jej sluší ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje