VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Řvousenka
1018 příspěvků moje polička 04. března 2026 09:23

Já vždycky přemýšlím o tom, jestli tyto ženy samy sebe přesvědčují, že opravdu vypadají jak na těch vyfiltrovaných fotkách a videích. Přijde mi to vlastně hrozně smutný, protože pak ta každodenní srážka s realitou musí být strašná.

Online mitford sister
1691 příspěvků moje polička 04. března 2026 09:39

no a kelly osbourne už jste viděly? nemám teď možnost dát fotku, ale asi byste ji nepoznaly

Online dzizisketa
8868 příspěvků moje polička 04. března 2026 09:41

mitford sister 

Viděla. Odmítám uvěřit tomu, že je to fakt ona.

Offline notna
9279 příspěvků moje polička 04. března 2026 09:52

mitford sister Víděla, ale četla jsem , že má po smrti otce zdravotní potíže. To bych její vzhled nechala stranou.

Pinot Noir Přidružuje zuby jazykem! Já si teda myslela, že je sjetá. Ale ty zuby asi budou víc reálný.

Offline continuity
42361 příspěvků moje polička 04. března 2026 10:29

Janulik03někdo tehdy psal, že ta klopytava chůze je právě důsledek anorexie. Už nemá svaly ani na nohou, které by ji udržely. 

Offline Liesel
1652 příspěvků moje polička 04. března 2026 10:48

Když vidím Demi, je mi smutno. Chodím za mámou ted do nemocnice a vidím ty křehké postavy, které nemají sílu na nic...

Offline Fiction
1635 příspěvků moje polička 04. března 2026 11:20

Pinot Noir Nad Demi přemýšlím úplně stejně...    Navíc byla tolik oslavována za roli v Substanci, a teď se takhle vyhrotí.

Karja nad "Darinkou" cítím vždy takovou až lítost, tolik se snaží a vždycky se to nějak posere....

Offline Miru
16598 příspěvků moje polička 04. března 2026 11:21

...podle mě, všechny ty extrémně "vylepšené" dámy, hvězdy mají nezanedbatelný problém se sebevědomím, s vědomím vlastní sebehodnoty.

Myslí si, že když budou pořád "mladé a krásné", že to zachrání... Jenže velmi často je to cesta do pekel... ...ještě tohle povytáhnu, tohle přešiju, tohle vycpu... A stávají se karikaturami sebe sama

Ale ten vnitřek se tím, bohužel, nespraví.

Je to spíše celkově smutné...

Jasné, velmi citlivé, nepostřehnutelné úpravy, kdy si člověk řekne, že tyjo, tý to sekne!, s tím problém nemám, proč ne

(viz třeba Lindsay Lohan. I když ta těch úprav má více, ale luxusně provedené)

Offline prďola
4449 příspěvků moje polička 04. března 2026 11:22

Mně je v podstatě jedno, jak si tyto ženy ubližují - mám na mysli jak Demi, tak Daru - protože v obou případech bych jejich vztah k vlastnímu tělu/vzhledu považovala za mentální poruchu. Co mi ale šíleně vadí je jaký vliv má jejich prezentace na mladé ženy/dívky. Jsem zvědavá, jak dlouho bude zase trvat, než se média chytnou za nos a přestanou dávat prostor něčemu tak nezdravému

Offline Janulik03
20019 příspěvků moje polička 04. března 2026 11:32

prďola no ono to pomaly už ide. Tu v okolí vidím zopár mladých žien, všetky už majú tak cca 40 kg, a poniektoré k nim vzhliadaju obdivne. Štíhlosť je super, vychrtlost choroba. 

Offline Janulik03
20019 příspěvků moje polička 04. března 2026 11:32

continuity jo , verím, veď kde by tie svaly mali byť 

Offline Miru
16598 příspěvků moje polička 04. března 2026 11:35

Janulik03 

...osobně preferuji hlavně zdravý(v tom nejlepším smyslu slova) vztah k sobě, potažmo svému tělu.

Pokud chci, aby mi tělo dobře fungovalo, "sloužilo", tak si vybírám, co do něj dám - ať už fyzicky

(strava. A není to o tom, že jsem striktní, dopřeju si, co mi chutná. Pohyb. A nejen sport),

nebo psychicky

(dělat věci tak, jak vyhovují mně, resp. asertivně, laskavě si vystavět hranice vůči komukoliv, nenechat se nikým ani ničím vmanipulovat, "natlačit" do čeho nechci, atp. v tom nejlepším smyslu slova).

Výrazná nadváha, tloušťka je, podle mě, dost často jakási "obrana"/štít těla/duše proti něčemu zvenčí...

(vztahy s lidmi, nejčastěji, což je smutné, s těmi nejbližšími, práce, nevyřčené, nevyřešené pocity, potlačované emoce, potřeby atp.)

A opět jsem u toho, být sama k sobě upřímá, být sama k sobě laskavá a vlídná. 

Není to za pár dní, je to běh na delší trať, práce na sobě, ale jde to

Omluva za OT

Offline prďola
4449 příspěvků moje polička 04. března 2026 11:37

Janulik03 Přesně! Vždyť si stačí vzpomenout na dívky ze základních škol,  které řeší vrásky ještě dřív než vůbec mají šanci nějaké mít... které si nechávají zvětšovat rty, protože tlama havajského domovníka je teď mezi celebritami a influencery tak sexy...!

A vůbec nechci domýšlet jak občas řeší pocit svojí nedokonalosti, kterou porovnávají s filtrovanou prezentací jejich vzorů...

Offline Sweet Potato
39961 příspěvků moje polička 04. března 2026 11:38
Reakce na prďola:

Mně je v podstatě jedno, jak si tyto ženy ubližují - mám na mysli jak Demi, tak Daru - protože v obou případech bych jejich vztah k vlastnímu tělu/vzhledu považovala za mentální poruchu. Co mi ale šíleně vadí je jaký vliv má jejich prezentace na mladé ženy/dívky. Jsem zvědavá, jak dlouho bude zase trvat, než se média chytnou za nos a přestanou dávat prostor něčemu tak nezdravému

​Je to tak. 

Offline Miru
16598 příspěvků moje polička 04. března 2026 11:42

prďola 

...jo, tohle mi přijde děsivý, když holky 30+ a i právě mladší, si zvětšují rty a mizíkují vrásky

Ve školách by měli změnit osnovy a přidat předměty nejen o etiketě oblékání, chování, stolování, zdravý životní styl, atp. ale hlavně psychologické předměty na téma vlastní sebehodnota, zdravé sebevědomí, atp.

Offline Karja
44252 příspěvků moje polička 04. března 2026 11:52

Fiction jojo, přitom ona kdyby se na to vykašlala, udělala by líp, vypadá obstojně, v rodinné sféře se jí daří, paradoxně i ten zpěv někdo poslouchá, podniká zřejmě i v jiných oblastech..... Jako je to takové hodně zbytečné. Jak někdo psal, je to chorobné, to je to správné pojmenování. 

Offline Sweet Potato
39961 příspěvků moje polička 04. března 2026 13:35
Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 04. března 2026 14:31

Pinot Noir ja se nedokazala dodivat ani na film s Kidman, jak byla hubena a umela a ji presto stale obsazuji. Asi uz si nezahraji v top filmech, tam to nejakou mimiku chce, ale na prumerny film na Neflixu to asi staci. 

Offline Fakirka
2224 příspěvků moje polička 04. března 2026 18:06
Reakce na Miru:

Janulik03 

...osobně preferuji hlavně zdravý(v tom nejlepším smyslu slova) vztah k sobě, potažmo svému tělu.

Pokud chci, aby mi tělo dobře fungovalo, "sloužilo", tak si vybírám, co do něj dám - ať už fyzicky

(strava. A není to o tom, že jsem striktní, dopřeju si, co mi chutná. Pohyb. A nejen sport),

nebo psychicky

(dělat věci tak, jak vyhovují mně, resp. asertivně, laskavě si vystavět hranice vůči komukoliv, nenechat se nikým ani ničím vmanipulovat, "natlačit" do čeho nechci, atp. v tom nejlepším smyslu slova).

Výrazná nadváha, tloušťka je, podle mě, dost často jakási "obrana"/štít těla/duše proti něčemu zvenčí...

(vztahy s lidmi, nejčastěji, což je smutné, s těmi nejbližšími, práce, nevyřčené, nevyřešené pocity, potlačované emoce, potřeby atp.)

A opět jsem u toho, být sama k sobě upřímá, být sama k sobě laskavá a vlídná. 

Není to za pár dní, je to běh na delší trať, práce na sobě, ale jde to

Omluva za OT

​To jsou hrozné kecy..

Offline Janulik03
20019 příspěvků moje polička 04. března 2026 18:31

Fakirkaáno som to nechcela komentovať 

Miru sme sa nebavili o zdravom štýle stravy, ale o veľmi nezdravo vyzerajúcim chatrnom tele bez svalov.

Fakt nie každý pri tele je chudák úplne nešťastné stvorenie