...jo noo...
Mě by zajímalo, když to některé takhle přeženou, co na to jejich blízcí.?. Ti musí být z toho asi špatní, rozčarovaní.? Líbí se to asi mizivému procentu..?.
...jo noo...
Mě by zajímalo, když to některé takhle přeženou, co na to jejich blízcí.?. Ti musí být z toho asi špatní, rozčarovaní.? Líbí se to asi mizivému procentu..?.
Miru Zdá se, že La Toya vede
. Opravdu mi to začíná evokovat nějakou soutěž, kdo méně ... Tohle už je až strašidelné a to píši jako někdo, kdo štíhlá těla preferuje. A to i přesto, že ho aktuálně (bohuže) nevlastní. Ovšem toto už je síla. Vždy, když vidím takové postavy, napadne mě, jak mohou vůbec normálě fungovat a zároveň, jak to dělají, že vydrží nejíst.
stes Co je špatného na těch brýlích? Že nejsou hranatý s tlustýma rámečkama?
stes Co je špatného na těch brýlích? Že nejsou hranatý s tlustýma rámečkama?
To určitě ne, ale zjevně ji, jako mnoho dalším prostě neslusi a měl by je nosit úplně jiný typ žen, když už tedy. Mně se prostě hrozne nelíbí.
ked sme pri brylach....nie je nejaka appka, kde si sam selficko a skusam rozne bryle? mala by som si kupit nove, neviem co, nic sa mi (na mne) nepaci a vlastne ani poriadne neviem, co hlafat...
ked uz sa daju sminky, okuliare by snad sli, nie?
V diskuzi bylo vtipne poznamenano,ze po akci si vsichni oddechli,že saty zustaly na miste
stes to je ultra laciné. A fotka ze schodiště to podtrhuje.
stes ježiš, mně připadá, že na svém místě právě moc nejsou. Strašné.
stes ježiš, mně připadá, že na svém místě právě moc nejsou. Strašné.
no mohlo bejt hůř....je to tak nevkusny,že si to nezaslouží ani v Jihlavě...Bez urážky
stes Madám z paneláku
slniecko já myslím, že nejlíp pořídíš, když si je někde vyzkoušíš naživo. Nedávno jsem brýle vybírala a přišlo mi, že je rozdíl při pohledu do zrcadla a na fotku sebe samé s brýlemi focenou směrem do zrcadla.
Tabea no, jednu tour de optiky uz mam za sebou...ale toto je moj vecny problem, ani tmave si nikdy neviem vybrat, vo vsetkych si pripadam divne
slniecko ja som si raz vyberala okuliare niekde na eshope s dioptrickymi okuliarmi a bola tam možnosť si nahrať svoju fotku a skúšať, len už neviem aký to bol. Skús pozrieť, ak nájdem, pošlem ti link
slniecko mně přijde nejlepší, když najdeš optiku s šikovným prodavačem nebo prodavačkou (optikem?), který ti poradí. Já jsem takhle měla párkrát štěstí a vždycky z toho vylezly slušivé obroučky.
slnieckoJá to mám před sebou, už jsem si to byla minulý týden obhlizet, ale nezkoušela jsem. Naštěstí mi toho moc nesedne, nemám moc co vybírat. Teď hodně letí takové ty jemné kovové obroučky nebo vypadají kovové. Mají to teď nově dvě maminky že školy, ale mám z těch brýlí pocit, že sluší vetsinove buď mladým holkam kolem dvaceti nebo pak až tem starším ženám...že ten střední proud to právě hodí buď do jedné nebo druhé kategorie a co si budeme povídat, spíš do té druhé, ty moje zname v tom zestárly o 10 let, podle mě to nesluší moc typům.
Karja mohla bys dát fotku, jaké obroučky myslíš?diky, diky
Karja Ja si ted vybiram novy brejle a presne, v tech tenkých kovových vypadám jako stara pani, podle me je to pro patnáctky nebo šedesátky, lidem myho věku většinou moc nesedne.
Janulik03
...jo noo...
No, ono závisí aj, ako to majú tí blízki, no.
Moja mama mi chcela dať robiť plastiku uší v dvanástich, nie neodstávajú mi, ale zdalo sa jej, že keď ich budem mať úplne prišité k hlave, tak potom už budem dokonalá a budem vyzerať ako baletka (zaťala som sa, že to teda nie a chirurg ma v tom podržal) a otec má celý život pocit, že "žeriem", pretože maturovala som 42-kilová. Nechci vedieť, čo bolo, keď som mala hormonálnu nadváhu. Dnes už dostáva rozum a mojich podľa mňa veľmi rozumných 60kg sa mu zdá že "na to, čo bolo je to dobré" a dokonca mi dáva aj komplimenty.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.